Як зробити курячі крокети
- Курячі грудки пропускаємо через м’ясорубку.
- В цей же час в сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, обсмажуємо до легкого золотистого відтінку і вливаємо молоко. Швидко перемішуємо і готуємо соус до загустіння.
- Перетираємо готовий соус через сито, щоб прибрати всі грудочки і додаємо в курячий фарш. Додаємо рубану зелень, солимо і перчимо.
- Подрібнюємо в крихту крекери і змішуємо з борошном. Збиваємо яйце. З фаршу формуємо 12 кругленьких котлет-кульок, опускаємо їх спочатку в збите яйце, а потім паніруємо в крекерній крихті.
- Обсмажуємо крокети з двох сторін у великій кількості розігрітого масла до рум’яної скоринки.
- Після смаження викладаємо крокети на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Подаємо крокети з гострим томатним соусом.