Риба з коріандром і чилі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Камбала1кг
Перець чилі4шт
Соль0по вкусу
Перец0по вкусу
Йогурт1склянка
Коріандр1шт
Часник3зубчик
Лимонний сік4ч.л.
Рослинна олія500мл

Як приготувати рибу з коріандром і чилі

Крок 1. Очищаємо рибу від шкіри і кісток, потім нарізаємо смужками. Викладаємо смужки риби в дрібне неметалеве блюдо, бризкаємо лимонним соком, солимо і перчимо. Відправляємо в прохолодне місце.

Крок 2. У блендер додаємо коріандр, чилі, часник, 1-2 ст. ложки води й перемішуємо до отримання однорідної маси. Віджимаємо з неї зайву рідину, перекладаємо в дрібне блюдо і перемішуємо з йогуртом.

Крок 3. Нагріваємо масло в глибокій каструлі до 180 ° С. Дістаємо рибу і обсушуємо, промокнувши чистим кухонним рушником.

Крок 4. Змочуємо смужки риби в йогуртовій суміші й обсмажуємо по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Крок 5. Обсушуємо паперовими серветками і відразу подаємо, прикрасивши скибочками лимона і листям коріандру.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Яблучний глінтвейн
Капусняк в мультиварці
Форшмак з сиром
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Вівсяні млинці зі шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити