Телятина з морквою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Тушкована телятина з морквою стане відмінним доповненням до будь-якої каші, картоплі або макаронів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно1 ст.л.
Помідори2 шт
Червоний перець (мелений)1 ч.л.
Рослинна олія5 ст.л.
Цибуля2 шт
Морква2 шт
Телятина750 г
Кмин0.50 ч.л.
Лавровий лист0.00 за смаком
Додати в список покупок

Покрокове приготування телятини

Крок 1. Телятину нарізаємо, промиваємо й відварюємо в слабо підсоленій воді

Крок 2. Коли м’ясо стане м’яким, додаємо моркву, нарізану скибочками, кмин і лавровий лист

Крок 3. Додаємо натерту на тертці цибулю, масло, перець, помідори (очищені, дрібно нарізані) й борошно

Тонкий аромат відвареного м’яса проявиться набагато сильніше, якщо це м’ясо подати під білим або паровим соусом

Крок 4. Доварюємо на слабкому вогні. Перед подачею посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт
Квашена капуста по-румунськи
Пальчики — рецепт м’ясних рулетів
Фуа-гра — рецепт приготування
Котлета по-київськи та курячий рулет
Картопля у духовці: 5 смачних рецептів
Лазанья з грибами та сиром
Рибна піца
Солоні пироги з овочами: 5 рецептів
Деруни з сиром
Кукурудзяні оладки
Риба копчена, запечена з яйцями

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо