Телятина з морквою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Тушкована телятина з морквою стане відмінним доповненням до будь-якої каші, картоплі або макаронів

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Борошно1ст.л.
Помідори2шт
Червоний перець (мелений)1ч.л.
Рослинна олія5ст.л.
Цибуля2шт
Морква2шт
Телятина750г
Кмин0.50ч.л.
Лавровий лист0за смаком

Покрокове приготування телятини

Крок 1. Телятину нарізаємо, промиваємо й відварюємо в слабо підсоленій воді

Крок 2. Коли м’ясо стане м’яким, додаємо моркву, нарізану скибочками, кмин і лавровий лист

Крок 3. Додаємо натерту на тертці цибулю, масло, перець, помідори (очищені, дрібно нарізані) й борошно

Тонкий аромат відвареного м’яса проявиться набагато сильніше, якщо це м’ясо подати під білим або паровим соусом

Крок 4. Доварюємо на слабкому вогні. Перед подачею посипаємо дрібно нарізаною зеленню.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити