Телятина з морквою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Тушкована телятина з морквою стане відмінним доповненням до будь-якої каші, картоплі або макаронів

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Борошно1ст.л.
Помідори2шт
Червоний перець (мелений)1ч.л.
Рослинна олія5ст.л.
Цибуля2шт
Морква2шт
Телятина750г
Кмин0.50ч.л.
Лавровий лист0за смаком
Додати в список покупок

Покрокове приготування телятини

Крок 1. Телятину нарізаємо, промиваємо й відварюємо в слабо підсоленій воді

Крок 2. Коли м’ясо стане м’яким, додаємо моркву, нарізану скибочками, кмин і лавровий лист

Крок 3. Додаємо натерту на тертці цибулю, масло, перець, помідори (очищені, дрібно нарізані) й борошно

Тонкий аромат відвареного м’яса проявиться набагато сильніше, якщо це м’ясо подати під білим або паровим соусом

Крок 4. Доварюємо на слабкому вогні. Перед подачею посипаємо дрібно нарізаною зеленню.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів