Пропонуємо простий та швидкий рецепт приготування смачних та ароматних мідій у білому вині за лічені хвилини.
Як приготувати мідії у білому вині
- Розморожуємо мідії. Чистимо і дрібно кришимо часник. Додаємо всі інгредієнти, крім мідій, і даємо закипіти.
- Додаємо мідії, варимо ще 6-7 хвилин, поки всі мідії не відчиняться. Якщо якісь мідії не відкриють стулки черепашок – викиньте їх – такий молюск нам не потрібен.
- Відціджуємо рідину, зберігаємо її в кількості 1 склянки, залишивши в ній весь часник. Випаровуємо рідину на малому вогні до, приблизно, ¾ обсягу. Потім додаємо вершкове масло і помішуємо, поки воно не розтане. Соус готовий.
Подаємо мідії прямо в мушлях, а соус – окремо.
Готуймо з нами
Мідії в томатному соусі з часником: рецепт швидкий
Готуймо з нами
Паелья з морепродуктами: рецепт від Сергія Калініна







