10 хитрощів від шеф-кухарів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Невпевненість у собі шкодить не тільки в повсякденному житті, але і на кухні. Щоб ваші страви завжди виходили смачними та радували близьких людей, готуйте з любов'ю. А щоб відчувати себе ще більш впевненими на кухні, скористайтеся нашими хитрощами-порадами від шеф-кухарів
Зберегти в кулінарну книгу
  1. Якщо раптом ви пересолили суп, не засмучуйтеся! Помістіть у марлю крупу і занурте її у суп. Крупа під час варіння вбере в себе зайву сіль.
  2. Якщо вам потрібно швидко розм’якшити шматочок твердого вершкового масла, яке ви тільки-но дістали з холодильника, просто налийте на хвилину в стакан кип’яток, а потім накрийте ним масло.
  3. Для м’якості відбивних за кілька годин до смаження умочіть їх у суміш з оцту та рослинної олії. Цей лайфхак можна використовувати і для м’яса на грилі.
  4. Якщо ви хочете приготувати соковиті котлети, додайте у фарш дрібно нарізану цибулю і сиру картоплю (пропорція 1: 1).
  5. Змастіть м’ясо медом, коньяком з водою або гранатовим соком, щоб отримати рум’яну хрустку скоринку.
  6. Кладіть овочі для варіння в уже киплячу воду.Так у них збережеться більше смаку та вітамінів.
  7. Якщо страві потрібно надати легких ноток часнику, але ви побоюєтеся переборщити з запахом, натріть посуд зубчиком часнику, перш ніж покласти туди їжу.
  8. Щоб рис вийшов ідеально білим, влийте під час варіння у воду чайну ложку оцту.
  9. Якщо ви не хочете, щоб баклажан гірчив у стравах, його потрібно нарізати, посолити, дати настоятися, а потім промити.
  10. Гриби соліть у кінці приготування страв, адже в іншому випадку вони вийдуть млявими та зморщеними.

 

ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати на вечерю: поради дієтологів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
Як приготувати зефір: 3 рецепти
Що приготувати з кисломолочного сиру: 5 смачних варіацій
Як заготовити гриби на зиму: 4 популярних способи
Осінні рецепти: 5 незабутніх страв
Горіховий Спас 2018: що потрібно і не можна робити, щоб рік був хорошим
Латте і капучино: 5 відмінностей
Скільки випікати бісквіт в духовці?
5 неочевидних способів приготування риби, про які ви можете не знати
Як приготувати справжню шаурму вдома
5 секретів ідеальної консервації від наших мам і бабусь
Як заморозити шпинат? 3 простих способи
Як готувати стручкову квасолю: 7 порад
Як посмажити баклажани без зайвого жиру
Як правильно приготувати суп з горохом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви