Як вибрати м’ясо індички: 7 правил

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День подяки
Індичатина легко засвоюється, має збалансований склад білків, жирів і вуглеводів, в ній мало холестерину і її можна навіть дітям. Ми дізналися 7 правил вибору цього м'яса, щоб ваші страви вийшли смачними і корисними
Зберегти в кулінарну книгу
  1. Вибирайте індичину з рожевим відтінком м’яса – це значить, в ній оптимальне поєднання білка і жиру
  2. Шкіра у м’яса повинна бути сухою, пружною і гладенькою, але ніяк не слизькою – це значить, що тушка лежить на прилавку вже занадто довго. Також визначити свіжість м’яса допоможе натиснення пальцем. Якщо вм’ятина залишилася, значить м’ясо зіпсоване
  3. Ідеальна вага індички – від 5 до 10 кг. Все, що менше – це м’ясо індичат, воно ніжне, але незріле: в ньому мало вітамінів. Тушки більше 10 кг означають, що індичка була старою, а старе м’ясо не особливо смачне
  4. Якщо дивитеся цілу тушку, зверніть увагу на гребінець і лапки. Гребінець повинен бути світлого кольору, а лапки – гладкі, округлі й сірі. Це означає, птиця молода
  5. Ще один спосіб визначити вік індички – подивитися, якого кольору жир під шкірою. У молодих особин він завжди світлий
  6. Також зверніть увагу на черевце індички. Воно повинно бути гладким, без плям і пошкоджень
  7. Запах індички зазвичай слабко виражений. Тому якщо чуєте різкий аромат або, навпаки, його відсутність – значить, якість м’яса невисока

Читайте такоже: Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
10 несподіваних порад приготування курки
Зимове меню: 5 рецептів страв, що зігрівають
Як прикрасити новорічний стіл 2019 — кращі ідеї
Кекси, мафіни, капкейки — у чому різниця?
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
10 хитрощів від шеф-кухарів
Як приготувати зефір: 3 рецепти
Що приготувати з кисломолочного сиру: 5 смачних варіацій
Як заготовити гриби на зиму: 4 популярних способи
Осінні рецепти: 5 незабутніх страв
Горіховий Спас 2018: що потрібно і не можна робити, щоб рік був хорошим
Латте і капучино: 5 відмінностей
Скільки випікати бісквіт в духовці?
5 неочевидних способів приготування риби, про які ви можете не знати
Як приготувати справжню шаурму вдома

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019