Український борщ — рецепт з фото

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Справжній український борщ, що жодного не залишить байдужими!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Бурякова заправка300 г
Картопля200 г
Капуста150 г
Цибуля50 г
Морква50 г
М'ясний бульйон1000 мл
Аджика за смаком
Часник за смаком
Цукор за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Покрокове приготування українського борщу:

Продукты, которые нужны для приготовления борща

Продукти, які потрібні для приготування борщу

как приготовить борщ - шаг 1

1. Нарізаємо картоплю великим кубиком. Бульйон доводимо до кипіння і висипаємо картоплю

пошаговый рецепт борща - шаг 2

2. Додаємо нашатковану капусту

рецепт борща пошагово - шаг 3

3. Додаємо пасеровані цибулю і моркву

как приготовить украинский борщ - шаг 4

4. Додаємо бурякову заправку. Перемішуємо

состав борща - шаг 5

5. Додаємо лавровий лист. Доводимо до смаку сіллю і цукром

как приготовить борщ пошаговый рецепт - шаг 6

6. Додаємо аджику. Перемішуємо і додаємо часник

Порада від Олександра Мальцева:

Часник в борщ додається в самому кінці, коли борщ уже доведений до смаку.

Замість одного часнику в борщ можна покласти сало, перекручене разом з часником. Додається ця суміш після останнього закипання.

рецепт борща пошагово - шаг 7

7. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню

как приготовить украинский борщ пошагово

Готовий борщ подаємо з пампушками і сметаною – борщ готовий!


Приготування бурякової заправки

  1. Буряк (250 г) нарізаємо дрібними брусочками.
  2. У каструлю з товстим дном наливаємо рослинне масло (50 г) і нагріваємо, поки на його поверхні не почне утворюватися димок.
  3. Додаємо в масло буряк і обсмажуємо. Коли масло забарвиться в колір буряка, додаємо оцет 9% (13 г), цукор (40 г) і томатну пасту (40 г). Зменшуємо вогонь і тушкуємо, не накриваючи каструлю кришкою (інакше буряк втратить колір), до м’якості буряків.

Приготування морквяно-цибулевої пассеровки

  1. Цибулю нарізаємо кубиком, а моркву натираємо на крупній тертці.
  2. Обсмажуємо цибулю разом з морквою на жирі до тих пір, поки морква віддасть маслу свій колір.

Дякуємо шеф-кухарю Олександру Мальцеву за допомогу в підготовці рецепта

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Розсольник з куркою
3 рецепти азіатських супів, які ви можете приготувати вдома
Пісний борщ
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Грибний суп: вегетаріанський рецепт
Смачно по-домашньому: 5 рецептів борщу
Гарбузовий суп — рецепт покроковий
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Гарбузовий суп з квасолею (Все буде добре) (відеорецепт)
Улюблена солянка: 5 рецептів
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Суп Харчо з рисом і свининою
Капусняк: відеорецепт
Томатний суп по-турецьки

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік