Український борщ — рецепт з фото

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Справжній український борщ, що жодного не залишить байдужими!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Бурякова заправка300 г
Картопля200 г
Капуста150 г
Цибуля50 г
Морква50 г
М'ясний бульйон1000 мл
Аджика за смаком
Часник за смаком
Цукор за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Покрокове приготування українського борщу:

Продукты, которые нужны для приготовления борща

Продукти, які потрібні для приготування борщу

как приготовить борщ - шаг 1

1. Нарізаємо картоплю великим кубиком. Бульйон доводимо до кипіння і висипаємо картоплю

пошаговый рецепт борща - шаг 2

2. Додаємо нашатковану капусту

рецепт борща пошагово - шаг 3

3. Додаємо пасеровані цибулю і моркву

как приготовить украинский борщ - шаг 4

4. Додаємо бурякову заправку. Перемішуємо

состав борща - шаг 5

5. Додаємо лавровий лист. Доводимо до смаку сіллю і цукром

как приготовить борщ пошаговый рецепт - шаг 6

6. Додаємо аджику. Перемішуємо і додаємо часник

Порада від Олександра Мальцева:

Часник в борщ додається в самому кінці, коли борщ уже доведений до смаку.

Замість одного часнику в борщ можна покласти сало, перекручене разом з часником. Додається ця суміш після останнього закипання.

рецепт борща пошагово - шаг 7

7. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню

как приготовить украинский борщ пошагово

Готовий борщ подаємо з пампушками і сметаною – борщ готовий!


Приготування бурякової заправки

  1. Буряк (250 г) нарізаємо дрібними брусочками.
  2. У каструлю з товстим дном наливаємо рослинне масло (50 г) і нагріваємо, поки на його поверхні не почне утворюватися димок.
  3. Додаємо в масло буряк і обсмажуємо. Коли масло забарвиться в колір буряка, додаємо оцет 9% (13 г), цукор (40 г) і томатну пасту (40 г). Зменшуємо вогонь і тушкуємо, не накриваючи каструлю кришкою (інакше буряк втратить колір), до м’якості буряків.

Приготування морквяно-цибулевої пассеровки

  1. Цибулю нарізаємо кубиком, а моркву натираємо на крупній тертці.
  2. Обсмажуємо цибулю разом з морквою на жирі до тих пір, поки морква віддасть маслу свій колір.

Дякуємо шеф-кухарю Олександру Мальцеву за допомогу в підготовці рецепта

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Крем-суп із топінамбура
5 грибних крем-супів, які зігріють вас цієї осені
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Грибний суп у мультиварці
Солянка із солоних грибів
Шотландський суп
Суп з локшиною
Солянка грибна
Що приготувати на обід: 8 кращих рецептів зігріваючих супів
Суп з плавленим сиром
Суп з курки та арахісу
Суп з яловичини
Рибний суп з рисом і скумбрією (фоторецепт)
Французький цибулевий суп (Все буде добре)
Суп із осетра з рисом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви