Як приготувати Олів’є з копченою ковбасою і кукурудзою
Крок 1
Відварюємо яйця круто 7-9 хвилин. Варимо картоплю і моркву.
Крок 2
Поки відварені овочі охолоджуються, чистимо та дрібно нарізаємо цибулю. Висипаємо у велику миску, обережно притискаємо руками для виділення соку, як для шашликового маринаду. Рівномірно розподіляємо по дну миски.
Крок 3
Яйця ріжемо на маленькі кубики або натираємо на тертці. Насипаємо другим шаром.
Крок 4
Варену моркву ріжемо аналогічним чином. Висипаємо зверху дрібно покришені яйця. Наступний шар – картопляний.
Крок 5
Промиваємо гілочки кропу. Дрібно шаткуємо зелень. Пересипаємо в миску.
Крок 6
Ріжемо огірки та ковбасу. Пересипаємо в миску. Кладемо кукурудзу, попередньо зливши рідину з банки.
Крок 7
Перед подачею на стіл солимо, робимо заправку із майонезу та сметани. Ретельно перемішуємо.
Готуймо з нами
Олів’є з сьомгою і крабом
Готуймо з нами
Класичний олів’є: покроковий рецепт приготування








