Як приготувати Олів’є з ковбасою без моркви
- Відварюємо картоплю, охолоджуємо повністю, а потім нарізаємо невеликими квадратиками.
- Варену ковбасу ріжемо на такі ж невеликі кубики.
- Солоні огірки нарізаємо дрібними кубиками.
- Зварені круто яйця чистимо, ріжемо ножем на кубики.
- У глибокому салатнику з’єднуємо нарізані продукти: картоплю, ковбасу, солоні огірки та варені яйця.
- З консервованого горошку зливаємо маринад, а сам горошок додаємо в салат.
- Заправляємо салат майонезом і перемішуємо кілька разів, щоб вийшла однорідна консистенція. Солимо.
- Даємо салату настоятися і просочитися 20-30 хвилин у прохолодному місці.