Спосіб приготування
Крок 1. Чистимо й відварюємо корінь селери
Крок 2. Відварюємо яловичину
Якщо це грудинка або стегно, то м’ясо потрібно варити не менше, ніж 2,5-3 години. Якщо ж це лопаткова або крижовий частина тушки — близько 2 годин
Крок 3. Селеру й м’ясо нарізаємо соломкою. Гриби нарізаємо поперек пластинками
Крок 4. Перемішуємо м’ясо, селеру, гриби й скроплюємо лимонним соком
Крок 5. Майонез перемішуємо зі сметаною, злегка солимо, перчимо й заливаємо салат
Крок 6. Салат прикрашаємо гілочкою петрушки й подаємо.
Читайте також: Овочевий салат з морепродуктами