Олів’є по-мексиканськи (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Олів’є з авокадо, маринованими печерицями та гострою йогуртною заправкою — це пристрасний олів’є по-мексиканськи від Сергія Калініна

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Часнок2зубчик
Сир фета100г
Йогурт150г
Перець чилі0по вкусу
Зелень рублена (петрушка, кріп)0по вкусу
Консервований горошок250г
Авокадо1шт
Цибуля1шт
Мариновані печериці300г
Варена морква2шт
Варені яйця8шт
Сільза смаком
Додати в список покупок

Олів’є по-мексиканськи — покроковий рецепт

  1. Яйця, моркву, авокадо та цибулю нарізаємо дрібним кубиком
  2. Якщо печериці великі, ріжемо їх на декілька частин, якщо маленькі – залишаємо цілими
  3. Змішуємо все в мисці. Додаємо консервований горошок

Читайте також: Олів’є по-французськи


Для соусу змішуємо йогурт, далений часник, дрібно нарізаний чилі та рублену зелень. Додаємо фету та добре розминаємо.

Заправляємо салат соусом та подаємо.


Читайте також: Олів’є по-японськи


Олів’є по-мексиканськи — відеорецепт

Більше рецептів до Нового року дивіться тут Рецепти на Новий рік 2018



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити