Салат в азіатському стилі з яблуком, морквою та капустою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняАзіатська кухня
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Краснокочанная капуста100 г
Белокочанная капуста100 г
Морковь небольшая1 шт
Яблоко зеленое1 шт
Лимон1 шт
Майонез1 ст.л.
Оливковое масло1 ст.л.
Яблочный уксус1 ч.л.
Черный перец0.00 по вкусу
Семена мака0.00 по вкусу
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

1. Макове насіння запарюємо окропом та залишаємо на 10 хвилин

2. Капусту тонко шаткуємо

3. Яблуко нарізаємо соломкою та скроплюємо соком лимона, щоб не потемніло

4. Моркву нарізаємо тонкою соломкою або натираємо на крупній тертці

5. Для заправки змішуємо майонез, оливкову олію, яблучний оцет та макове насіння. Добре збиваємо соус до однорідної консистенції

Порада: майонез можна замінити сметаною, змішаною з гірчицею

6. Змішуємо в мисці всі інгредієнти для салату. Солимо та приправляємо свіжомеленим перцем. Заправляємо салат соусом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат з сухариками та ковбасою
Салат із морепродуктів — простий рецепт
Мімоза для дітей
Грибна поляна: рецепт салату
Салат з тунцем — простий рецепт
Салати з сухариками: 5 простих рецептів
Рецепти салатів з крабовими паличками
Гранатовий браслет – рецепт приготування салату
Салат Цезар з креветками
Салат Мімоза з рисом і шпротами
Салат Мімоза: класичний рецепт
Простий овочевий салат з крабовими паличками
Салат Олів’є: класичний рецепт
Салат з куркою та огірками
Салат з креветками без майонезу

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)