Салат в азіатському стилі з яблуком, морквою та капустою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняАзіатська кухня
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Краснокочанная капуста100 г
Белокочанная капуста100 г
Морковь небольшая1 шт
Яблоко зеленое1 шт
Лимон1 шт
Майонез1 ст.л.
Оливковое масло1 ст.л.
Яблочный уксус1 ч.л.
Черный перец0.00 по вкусу
Семена мака0.00 по вкусу
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

1. Макове насіння запарюємо окропом та залишаємо на 10 хвилин

2. Капусту тонко шаткуємо

3. Яблуко нарізаємо соломкою та скроплюємо соком лимона, щоб не потемніло

4. Моркву нарізаємо тонкою соломкою або натираємо на крупній тертці

5. Для заправки змішуємо майонез, оливкову олію, яблучний оцет та макове насіння. Добре збиваємо соус до однорідної консистенції

Порада: майонез можна замінити сметаною, змішаною з гірчицею

6. Змішуємо в мисці всі інгредієнти для салату. Солимо та приправляємо свіжомеленим перцем. Заправляємо салат соусом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат з куркою
Салат зі шпинатом і коктейльними креветками (фоторецепт)
Крабовий салат з капустою
Салат Мімоза з маслом і сиром
Грецький салат з пекінською капустою
Салат Цезар з куркою та сухариками
Салат із зеленого горошку, яєць і молодої картоплі
Як приготувати крабовий салат з огірком?
Як приготувати салат Мімоза з картоплею?
Як приготувати салат Цезар з сьомгою?
Салат з кальмарами
Як приготувати салат Цезар вдома?
Салат з креветками та свіжими огірками
Який салат з крабових паличок можна приготувати?
Як приготувати Мімозу з плавленим сиром?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишняк, вишняк рецепт, вишняк рецепт приготовления, как приготовить вишняк, состав вишняка
Вишняк
варенье в мультиварке
Варення в мультиварці: 3 рецепта