Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Консервована квасоля | 300 г | |
Мисливські ковбаски | 250 г | |
Цибуля | 2 шт | |
Морква | 1 шт | |
Томатна паста | 1 ст.л. | |
Часник | 2 зубчик | |
Зелень | за смаком | |
Перець | за смаком | |
Сіль | за смаком | |
Додати в список покупок
Як приготувати теплий салат з квасолею та мисливськими кобаскамі
- Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – брусочками.
- У розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо моркву і злегка обсмажуємо.
- Додаємо нарізану кружечками ковбасу і томатний соус. Тушкуємо до готовності овочів.
- В кінці додаємо квасолю (без рідини), прогріваємо, за смаком солимо, перчимо та додаємо подрібнений часник.
- Готовий салат посипаємо рубаною зеленню і подаємо.