Салат из помидоров с бастурмой и зеленью

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Бастурма 60 г
Укроп15 г
Базилик20 г
Оливковое масло60 г
Помидоры100 г
Соль 0.00 по вкусу
Сахар 0.00 по вкусу
Салат20 г
Перец черный молотый 0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Помидоры нарезаем средними кусочками, бастурму — тонкой соломкой, зелень измельчаем. Салат солим, перчим, добавляем чуть-чуть сахара, заправляем оливковым маслом и даем постоять 5 минут. По истечении указанного времени подаем к столу.

"Смачно" благодарит ресторан "Ришелье" за помощь в подготовке материала.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Соковиті салати з куркою: 5 рецептів
Листковий салат з куркою
Салат із крабових паличок із сиром
Теплий салат з індичкою й інжиром (фоторецепт)
Салат Цезар: 5 кращих рецептів
Класичний олів’є
Салат з кальмарами та восьминогом
Простий овочевий салат з крабовими паличками
Салат Грецький
Салат Цезар з сьомгою (фоторецепт)
Фруктовий салат з дині та кавуна
Салат Мімоза з сайрою
Салат з яйцями й оселедцем за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Салат з помідорами та сиром моцарела
7 заправок для овочевих салатів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак