Горячий винегрет


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Картофель3шт
Репа1шт
Морковь1шт
Лук-порей2шт
Сельдерей (корень)1шт
Спаржа (нарезанная)1стакан
Капуста цветная (головка)0.50шт
Брюква1шт
Горошек зеленый1стакан
Лук репчатый2шт
Огурцы соленые3шт
Грибы соленые1стакан
Отвар овощной2.50стакан
Мука3ч.л.
Масло сливочное3ст.л.
Сливки1стакан
Зелень петрушки0по вкусу
Укроп0по вкусу
Соль0по вкусу

Овощи (кроме огурцов и грибов) мелко нарезаем и порознь отвариваем в подсоленной воде. Отвары процеживаем и сливаем. Овощи соединяем, добавляем в салат мелко нарезанные огурцы и грибы. Стакан овощного отвара остужаем, разводим им муку. Полтора стакана доводим до кипения, вливаем, постоянно размешивая, отвар с мукой и, когда закипит и загустеет, вводим масло, сливки и рубленую зелень. Все перемешиваем и доводим до кипения. Овощи заливаем соусом и снова доводим до кипения.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Ніжний салат Цезар з індичкою
Салат з редискою і телятиною
Салат Капрезе
Простий салат з редиски, сметани і яйця
Смачні салати до шашлику: ТОП 3 рецепта
Легкий салат з малосольною рибою (фоторецепт)
Вегетаріанський цезар (фоторецепт)
Цезар по-американськи
Теплий салат з квасолею та мисливськими ковбасками
Цезар з креветками (фоторецепт)
Салат з маринованими мідіями
Що приготувати на романтичну вечерю: 5 швидких салатів
Вінегрет з авокадо
Грецький салат (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити