Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Печериці мариновані | 250 г | |
Яйця | 3 шт. | |
Курка копчена | 300 г | |
Сир твердий | 150 г | |
Зелена цибуля | 1 пучок | |
Петрушка | за смаком | |
Кріп | за смаком | |
Майонез | за смаком | |
Додати в список покупок
Як приготувати салат Грибна поляна з копченою куркою
- Беремо глибоку тарілку, змащуємо дно та стінки рослинною олією. На дно викладаємо маленькі печериці капелюшками вниз.
- Пучок зеленої цибулі ріжемо на дві частини: зелену (пір’я) і білу (сама цибуля). На гриби викладаємо порізану зелень (пір’я цибулі, петрушку, кріп).
- Зверху натираємо на тертці яйця, ріжемо дрібно білу частину цибулі, покриваємо майонезом.
- Очищуємо копчену курку від кісток і шкірки, ріжемо на довгасті шматочки. Змащуємо майонезом.
- Сир тремо на тертці, викладаємо останнім шаром і змащуємо майонезом.
- Ставимо салат щонайменше на 1 годину (краще на 2-3 години) у холодильник.
- Перед подачею накриваємо плоским блюдом і перевертаємо.