ГОТУЄМО З НАМИ
Піца по-сицилійськи
Як приготувати салат Капрезе
- Помідори ріжемо гострим ножем на кільця завтовшки 6-7 мм. Верх і низ томатів відкладаємо — для капрезе потрібні тільки м’ясисті кільця однакового діаметра. Очищати помідори від насіння і шкірки не потрібно.
- Моцареллу нарізаємо такими ж скибочками.
- Беремо велику тарілку і обережно викладаємо кільця помідорів по колу, чергуючи їх зі скибочками моцарелли.
- Трішки солимо “Капрезе” і додаємо мелений чорний перець. Салат можна посипати щіпкою орегано і 1 ст. л. каперсів.
Розкладаємо поверх салату базилік і перед самою подачею до столу поливаємо капрезе оливковою олією. Не можна поливати салат заздалегідь − краще подати його окремо, якщо можливості полити перед подачею немає.
Оливкову олію можна змішати з декількома краплями бальзамічного оцту