Маринована міні-моцарела в прошутто

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняДень Святого Валентина
Смачна закуска в італійському стилі, яку можна презентувати гостям до святкового столу. Готується за 5 хвилин
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Моцарелла1 пачка
Прошутто200 г
Базилік за смаком
Для маринаду:
Часник2 зубчика
Перець чилі1 шт
Оливкова олія3-4 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати закуску з прошутто

Часник та перець чилі дрібно нарізаємо та заливаємо оливковою олією. Кладемо в маринад кульки моцарели та відкладаємо на 30-40 хвилин.

Після обсушуємо паперовими полотенцями та завертаємо їх в прошутто з листям базиліку. Базилік надасть закусці хрусткості та яскравого смаку.

Кріпимо кульки шпажкою та скроплюємо маринадом.

Ще рецепти закусок: Бутерброд з червоним тунцем

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками