Маринована міні-моцарела в прошутто


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Смачна закуска в італійському стилі, яку можна презентувати гостям до святкового столу. Готується за 5 хвилин

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Моцарелла1пачка
Прошутто200г
Базилікза смаком
Для маринаду:
Часник2зубчика
Перець чилі1шт
Оливкова олія3-4ст.л.

Як приготувати закуску з прошутто

Часник та перець чилі дрібно нарізаємо та заливаємо оливковою олією. Кладемо в маринад кульки моцарели та відкладаємо на 30-40 хвилин.

Після обсушуємо паперовими полотенцями та завертаємо їх в прошутто з листям базиліку. Базилік надасть закусці хрусткості та яскравого смаку.

Кріпимо кульки шпажкою та скроплюємо маринадом.

Ще рецепти закусок: Бутерброд з червоним тунцем



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)
Печені яблука в мультиварці


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити