Як приготувати салат з креветками і авокадо без майонезу
ГОТУЄМО З НАМИ
Холодна закуска з морепродуктів
- Салат нарізаємо смужками, авокадо – кубиками.
- Чистимо креветки.
- Готуємо соус Песто під салат з морепродуктами: базилік обполіскуємо прохолодною водою і відокремлюємо листя від стебел. Листя базиліку добре просушуємо. Часник очищуємо та нарізаємо пелюстками. Сир натираємо на тертці. Частину базиліку кладемо в чашу блендера. Додаємо до базиліку сир, кедрові горішки, часник і вливаємо 2-3 ст. л. оливкової олії. Подрібнюємо інгредієнти в блендері, поступово додаючи до маси листя базиліку, що залишилися, і підливаючи оливкову олію. Соус не подрібнюємо до однорідності.
- Перемішуємо всі інгредієнти та заправляємо оливковою олією, змішаною з невеликою кількістю соусу Песто.
Наш салат з креветками без майонезу готовий!