Оселедець під шубою з яблоком
- Потрошимо засолену оселедець, очищаємо від кісток і шкірки – нарізаємо кубиками 1х1 см.
- Картоплю наколюємо виделкою і варимо в підсоленій воді. Моркву опускаємо в несолоний окріп.
- Змішуємо воду і сіль, обмазуємо сумішшю буряк і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.
- Змішуємо сіль, цукор, воду і яблучний оцет. Маринуємо в суміші подрібнену цибулю.
- Чистимо картоплю, буряк і морква від шкірки. Натираємо на крупній тертці.
- Чистимо від насіння яблуко. Натираємо на крупній тертці.
- Для формування салату у вигляді рулету використовуємо звичайний журнал. Зверху застилаємо його харчовою плівкою. Змащуємо плівку маслом.
- Зверху викладаємо прямокутним шаром буряк, на неї – яблуко і моркву.
- Змащуємо майонезом, потім кладемо цибулю, картоплю, знову шар майонезу і оселедець.
- На оселедець натираємо вершкове масло.
- Салат треба обтиснути, а потім скрутити в рулет і обтиснути ще раз. Ставимо в холодильник на годину для того, щоб шуба просочилася.
ГОТУЄМО З НАМИ
Оселедець під шубою з желатином