Салат Оселедець під шубою з яблуком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Салати
Оселедець під шубою з яблуком - цікава версія класичної шуби. Пропонуємо рецепт оселедця під шубою з яблуком від Сергія Калініна<\strong>
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Оселедець малосольний400 г
Картопля200 г
Буряк200 г
Морква200 г
Цибуля70 г
Яблуко1 шт.
Майонез200 г
Вершкове масло50 г
Додати в список покупок

Оселедець під шубою з яблоком

  1. Потрошимо засолену оселедець, очищаємо від кісток і шкірки – нарізаємо кубиками 1х1 см.
  2. Картоплю наколюємо виделкою і варимо в підсоленій воді. Моркву опускаємо в несолоний окріп.
  3. Змішуємо воду і сіль, обмазуємо сумішшю буряк і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.
  4. Змішуємо сіль, цукор, воду і яблучний оцет. Маринуємо в суміші подрібнену цибулю.
  5. Чистимо картоплю, буряк і морква від шкірки. Натираємо на крупній тертці.
  6. Чистимо від насіння яблуко. Натираємо на крупній тертці.
  7. Для формування салату у вигляді рулету використовуємо звичайний журнал. Зверху застилаємо його харчовою плівкою. Змащуємо плівку маслом.
  8. Зверху викладаємо прямокутним шаром буряк, на неї – яблуко і моркву.
  9. Змащуємо майонезом, потім кладемо цибулю, картоплю, знову шар майонезу і оселедець.
  10. На оселедець натираємо вершкове масло.
  11. Салат треба обтиснути, а потім скрутити в рулет і обтиснути ще раз. Ставимо в холодильник на годину для того, щоб шуба просочилася.
  12. ГОТУЄМО З НАМИ
    Оселедець під шубою з желатином

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
Олів’є в світі: по-мексиканськи, по-французьки, по-японськи
Кальмари — як приготувати на Новий рік
Олів’є: 5 рецептів на будь-який смак
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
Салат Мімоза з картоплею і огірком
Правильний Олів’є — рецепт
Салат із крабових паличок і Мівіни
Салат із крабових паличок і печериць
Салат Гранатовий браслет з яблуком
Салат з сухариками та квасолею
Салат з сухариками
Класичний олів’є
Салати на Новий рік 2019 без майонезу
2019 рік: обов’язкова страва на столі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити