Кисло-солодкий китайський соус для м’яса


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Читайте, як приготувати кисло-солодкий соус, який стане ідеальним доповненням для будь-якої страви з м'яса!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Ріпчаста цибуля2шт
Часник2зубчик
Корінь імбира50г
Рослинна олія2ст.л.
Соєвий соус2ст.л.
Сухе вино шеррі2ст.л.
Оцет1ст.л.
Кетчуп3ст.л.
Коричневий цукор2ст.л.
Фруктовий сік125мл
Крохмаль1ст.л.
Вода2ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати кисло-солодкий китайський соус для м’яса

1. Невеликі цибулини, часник, імбир чистимо і дрібно ріжемо

2. Відправляємо на пательню і підсмажуємо в розпеченій олії 2 хвилини, швидко помішуючи

3. Соєвий соус, шеррі, оцет, кетчуп, цукор, сік змішуємо, вливаємо в сковорідку і кип’ятимо

4. Потім змішуємо крохмаль з водою і також вливаємо в сковорідку. Помішуючи, варимо, поки соус не досягне бажаної концентрації


Читайте також: Кисло-солодкий соус на основі чорносливу



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Томатний маринад для телятини з хріном
Грецький соус Цацики
Соус песто
Сальса — рецепт соусу
Соус Цезар (фоторецепт)
Класичний оцтовий маринад для свинини
Маринад з ківі для телятини
Гірчичний експрес-маринад для свинини
Маринад для свинини з коньяком від Ігоря Місевича
5 заправок для салату на пікнік
Гострий соус до шашлику
Маринад для печериць на мангалі
Домашній майонез Провансаль за 3 кроки
Соус з тахіні
Імбирний соус (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею