Кисло-солодкий китайський соус для м’яса

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Читайте, як приготувати кисло-солодкий соус, який стане ідеальним доповненням для будь-якої страви з м'яса!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Ріпчаста цибуля2 шт
Часник2 зубчик
Корінь імбира50 г
Рослинна олія2 ст.л.
Соєвий соус2 ст.л.
Сухе вино шеррі2 ст.л.
Оцет1 ст.л.
Кетчуп3 ст.л.
Коричневий цукор2 ст.л.
Фруктовий сік125 мл
Крохмаль1 ст.л.
Вода2 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати кисло-солодкий китайський соус для м’яса

1. Невеликі цибулини, часник, імбир чистимо і дрібно ріжемо

2. Відправляємо на пательню і підсмажуємо в розпеченій олії 2 хвилини, швидко помішуючи

3. Соєвий соус, шеррі, оцет, кетчуп, цукор, сік змішуємо, вливаємо в сковорідку і кип’ятимо

4. Потім змішуємо крохмаль з водою і також вливаємо в сковорідку. Помішуючи, варимо, поки соус не досягне бажаної концентрації


Читайте також: Кисло-солодкий соус на основі чорносливу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Імбирний оцет
5 кращих соусів Італії
Домашній майонез: 5 простих рецептів
Соус Болоньєзе
Соуси з грибів: 3 простих рецепта
Грузинські соуси зі слив: ткемалі, сацебелі, тклапі
Грибний соус
Соус із білих грибів до риби (Все буде добре)
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Кетчуп як в магазині
Томатний соус на зиму: кращі рецепти
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки