Кисло-солодкий китайський соус для м’яса

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Читайте, як приготувати кисло-солодкий соус, який стане ідеальним доповненням для будь-якої страви з м'яса!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Ріпчаста цибуля2 шт
Часник2 зубчик
Корінь імбира50 г
Рослинна олія2 ст.л.
Соєвий соус2 ст.л.
Сухе вино шеррі2 ст.л.
Оцет1 ст.л.
Кетчуп3 ст.л.
Коричневий цукор2 ст.л.
Фруктовий сік125 мл
Крохмаль1 ст.л.
Вода2 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати кисло-солодкий китайський соус для м’яса

1. Невеликі цибулини, часник, імбир чистимо і дрібно ріжемо

2. Відправляємо на пательню і підсмажуємо в розпеченій олії 2 хвилини, швидко помішуючи

3. Соєвий соус, шеррі, оцет, кетчуп, цукор, сік змішуємо, вливаємо в сковорідку і кип’ятимо

4. Потім змішуємо крохмаль з водою і також вливаємо в сковорідку. Помішуючи, варимо, поки соус не досягне бажаної концентрації


Читайте також: Кисло-солодкий соус на основі чорносливу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Соус Софріто (фото рецепт)
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Соус із червоних порічок
Пряний соус із аґрусу
Соус карбонара
Ткемалі з порічки
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
Грецький соус Цацики
Вишневий соус (фото)
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму