Французький цибулевий суп


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Цибуля2шт
Вершкове масло1ст.л.
Оливкова олія1ст.л.
Чербрецьза смаком
Біле сухе вино50мл
Курячий бульйон500мл
Часникза смаком
Пармезан50г
Багет, скибочки2шт
Чорний мелений перецьза смаком
Цукорза смаком
Сільза смаком

Як приготувати цибулевий суп — покроковий рецепт

  1. Цибулю чистимо й нарізаємо невеликими шматочками.
  2. У каструлі розтоплюємо вершкове масло, закладаємо цибулю, додаємо перець, цукор і сіль за смаком.
  3. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Важливо не пересмажити цибулю, а дати йому добре карамелізуватися
  4. Потім зменшуємо вогонь і тушкуємо цибулю 25-30 хвилин. Вливаємо вино, акуратно розмішуємо, додаємо гілочку чебрецю й курячий бульйон.
  5. Тушкуємо до готовності близько години. Перед подачею виймаємо чебрець.

Подача супу

Традиційно французький цибулевий суп подають з крутонами — це присипані тертим пармезаном і запечені до хрусткої скоринки в духовці або обпалені пальником грінки. Можна присипати їх тертим часником.

Читайте також: Рибні зрази з цибулею та яйцем



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити