Салат “Огород”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Морковь0.50 шт
Зеленый лук15 г
Огурец1 шт
Перец сладкий желтый0.50 шт
Перец сладкий красный0.50 шт
Оливковое масло25 мл
Салатный микс50 г
Бальзамический уксус7 мл
Додати в список покупок

Овощи промываем под проточной водой и нарезаем длинными кусочками. На большую белую терелку выкладываем кусочки сладкого перца, сверху размещаем салатные листья, огурцы и лук. В качестве декора используем морковь, из которой вырезаем цветок. Бальзамический уксус смешиваем с оливковым маслом, взбрызгиваем получившимся соусом салат и подаем к столу. Соус можно подать отдельно.

"Смачно" благодарит ресторан "Вытрыбеньки" за помощь в подготовке материала.   

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Мімоза з рисом
Салат з крабовими паличками і помідорами
Салат з креветками і яйцем
Салат з кальмарами і грибами
Як харчуватися влітку: 7 порад для здоров’я та краси
Салат з куркою
Салат зі шпинатом і коктейльними креветками (фоторецепт)
Крабовий салат з капустою
Салат Мімоза з маслом і сиром
Грецький салат з пекінською капустою
Салат Цезар з куркою та сухариками
Салат із зеленого горошку, яєць і молодої картоплі
Який обід взяти на роботу влітку: меню на тиждень
Як приготувати крабовий салат з огірком?
Як приготувати салат Мімоза з картоплею?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром