Млинці по-японськи. Страви на Масляну 8 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Масляна
Млинці по-японськи - це досконале поєднання смаків, справжня насолоду для ласунів. Особливість тіста в додаванні рисової муки, завдяки якій млинці стають ще ніжнішими. В міру солодка начинка та шоколадний топінг роблять цю страву ще смачнішою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рисове борошно120 г
Яйце1 шт.
Цукор25 г
Ванільний цукор12 г
Цукрова пудра360 г
Молоко (2,6%)200 мл
Вершкове масло50 г
Олія25 мл
Лимон1 шт.
Шпинат5 листочків
Сир (9%)400 г
Ківі1 шт.
Банан1 шт.
Полуниця10 шт.
Чорний шоколад (70%)90 г
Білий шоколад90 г
Молочний шоколад90 г
Какао-порошок9 г
Волоські горіхи150 г
Сіль2 г
Додати в список покупок

Спосіб приготування млинців по-японськи

  1. Приготуйте млинці: збийте яйце з цукром та ванільним цукром, додайте молоко, збийте ще раз. Додайте рисове борошно, перемішайте, посоліть, влийте олію. Потім додайте натерту на дрібній тертці цедру лимона.
  2. Розділіть тісто на 3 частини. В одну частину додайте какао, в іншу – листя шпинату. Перебийте блендером. Третю частину тіста лишіть непофарбованою.
  3. Змастіть пательню олією, приберіть зайвий жир серветкою, прогрійте пательню. Вилийте половину тіста одного кольору, розподіліть по дну тонким шаром. Випікайте по 1 хв. з кожного боку. Таким чином приготуйте решту млинців.
  4. Для начинки – перетріть сир через сито разом з вершковим маслом, ванільним цукром та цукровою пудрою. Наріжте скибками банан, півкільцями – ківі,  полуницю розріжте на половинки, а горіхи подрібніть на шматочки 3-4 мм.
  5. Намастіть крем на половинку кожного млинця. Викладіть на крем фрукти: на зелений млинець – ківі, на шоколадний – банан, на білий – полуницю.
  6. Для топінгу – поламайте шоколад трьох видів на шматочки, покладіть у різні одноразові кондитерські мішки та залиште у сотейнику з гарячою водою, щоб шоколад розтанув.
  7. Для подачі – виріжте з картону круги діаметром 25 см. Кожен з них розріжте навпіл та скрутіть конусом. Закріпіть папір скотчем. В середину кожного конусу покладіть по млинцю. Посипте млинці товченими горіхами та полийте топінгом: білі – білим шоколадом, шпинатні – молочним, а млинці з какао – чорним.

Млинці по-японськи: відеорецепт

Video: Млинці по-японськи - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати Млинці по-японськи - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт Млинців по-японськи

Дивіться онлайн 10 страв з млинців

Дивіться також: Печений данський млинець

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками