Спосіб приготування млинців по-японськи
- Приготуйте млинці: збийте яйце з цукром та ванільним цукром, додайте молоко, збийте ще раз. Додайте рисове борошно, перемішайте, посоліть, влийте олію. Потім додайте натерту на дрібній тертці цедру лимона.
- Розділіть тісто на 3 частини. В одну частину додайте какао, в іншу – листя шпинату. Перебийте блендером. Третю частину тіста лишіть непофарбованою.
- Змастіть пательню олією, приберіть зайвий жир серветкою, прогрійте пательню. Вилийте половину тіста одного кольору, розподіліть по дну тонким шаром. Випікайте по 1 хв. з кожного боку. Таким чином приготуйте решту млинців.
- Для начинки – перетріть сир через сито разом з вершковим маслом, ванільним цукром та цукровою пудрою. Наріжте скибками банан, півкільцями – ківі, полуницю розріжте на половинки, а горіхи подрібніть на шматочки 3-4 мм.
- Намастіть крем на половинку кожного млинця. Викладіть на крем фрукти: на зелений млинець – ківі, на шоколадний – банан, на білий – полуницю.
- Для топінгу – поламайте шоколад трьох видів на шматочки, покладіть у різні одноразові кондитерські мішки та залиште у сотейнику з гарячою водою, щоб шоколад розтанув.
- Для подачі – виріжте з картону круги діаметром 25 см. Кожен з них розріжте навпіл та скрутіть конусом. Закріпіть папір скотчем. В середину кожного конусу покладіть по млинцю. Посипте млинці товченими горіхами та полийте топінгом: білі – білим шоколадом, шпинатні – молочним, а млинці з какао – чорним.
Млинці по-японськи: відеорецепт
Video: Млинці по-японськи - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)
Дивіться онлайн 10 страв з млинців
Дивіться також: Печений данський млинець