Буженина в фользі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Класична буженина — це запечена свинина. Однак замість свинини іноді використовують індичку або баранину. У будь-якому випадку, буженина за цим рецептом виходить соковитою і ароматною

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячий окіст1,5кг
Свіжий імбир50г
Часник3зубчик
Зернова гірчиця3ст.л.
Лавровий лист6шт
Перецьза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати буженину — класичний рецепт

  1. М’ясо зачищаємо від плівок і зайвого жиру, натираємо сіллю та перцем. Часточки часнику розрізаємо вздовж навпіл. Кладемо кожну часточку часнику на лавровий листочок. По всій поверхні м’яса робимо надрізи ножем (глибина 1 см) і вставляємо в отвір лавровий лист з часником.
  2. Корінь імбиру дрібно нарізаємо, часник розтираємо в ступці. Додаємо до часнику імбир, гірчицю і розтираємо. Натираємо цим маринадом м’ясо та залишаємо на 10-12 годин.
  3. Замариноване м’ясо злегка очищаємо від маринаду й обсмажуємо до рум’яної скоринки на сильно розігрітій сковороді (можна додати олію).
  4. Після викладаємо свинину на фольгу, щільно загортаємо, перекладаємо в деко, додаємо стакан води і запікаємо в розігрітій до 180 С духовці 1-1,5 години.

Готової буженині даємо охолонути протягом 30 хвилин і нарізаємо порційними шматочками

Час випікання буженини залежить від ваги м’яса: кожен кілограм свинини готується 1 годину

Читайте також: 

Буженина (фоторецепт)

Паска в хлібопічці



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити