Буженина в фользі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Класична буженина — це запечена свинина. Однак замість свинини іноді використовують індичку або баранину. У будь-якому випадку, буженина за цим рецептом виходить соковитою і ароматною
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий окіст1,5 кг
Свіжий імбир50 г
Часник3 зубчик
Зернова гірчиця3 ст.л.
Лавровий лист6 шт
Перець за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати буженину — класичний рецепт

  1. М’ясо зачищаємо від плівок і зайвого жиру, натираємо сіллю та перцем. Часточки часнику розрізаємо вздовж навпіл. Кладемо кожну часточку часнику на лавровий листочок. По всій поверхні м’яса робимо надрізи ножем (глибина 1 см) і вставляємо в отвір лавровий лист з часником.
  2. Корінь імбиру дрібно нарізаємо, часник розтираємо в ступці. Додаємо до часнику імбир, гірчицю і розтираємо. Натираємо цим маринадом м’ясо та залишаємо на 10-12 годин.
  3. Замариноване м’ясо злегка очищаємо від маринаду й обсмажуємо до рум’яної скоринки на сильно розігрітій сковороді (можна додати олію).
  4. Після викладаємо свинину на фольгу, щільно загортаємо, перекладаємо в деко, додаємо стакан води і запікаємо в розігрітій до 180 С духовці 1-1,5 години.

Готової буженині даємо охолонути протягом 30 хвилин і нарізаємо порційними шматочками

Час випікання буженини залежить від ваги м’яса: кожен кілограм свинини готується 1 годину

Читайте також: 

Буженина (фоторецепт)

Паска в хлібопічці

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Курка в вершковому соусі
Смажена картопля з сиром
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляній шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак