Буженина в фользі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Класична буженина — це запечена свинина. Однак замість свинини іноді використовують індичку або баранину. У будь-якому випадку, буженина за цим рецептом виходить соковитою і ароматною
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий окіст1,5 кг
Свіжий імбир50 г
Часник3 зубчик
Зернова гірчиця3 ст.л.
Лавровий лист6 шт
Перець за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати буженину — класичний рецепт

  1. М’ясо зачищаємо від плівок і зайвого жиру, натираємо сіллю та перцем. Часточки часнику розрізаємо вздовж навпіл. Кладемо кожну часточку часнику на лавровий листочок. По всій поверхні м’яса робимо надрізи ножем (глибина 1 см) і вставляємо в отвір лавровий лист з часником.
  2. Корінь імбиру дрібно нарізаємо, часник розтираємо в ступці. Додаємо до часнику імбир, гірчицю і розтираємо. Натираємо цим маринадом м’ясо та залишаємо на 10-12 годин.
  3. Замариноване м’ясо злегка очищаємо від маринаду й обсмажуємо до рум’яної скоринки на сильно розігрітій сковороді (можна додати олію).
  4. Після викладаємо свинину на фольгу, щільно загортаємо, перекладаємо в деко, додаємо стакан води і запікаємо в розігрітій до 180 С духовці 1-1,5 години.

Готової буженині даємо охолонути протягом 30 хвилин і нарізаємо порційними шматочками

Час випікання буженини залежить від ваги м’яса: кожен кілограм свинини готується 1 годину

Читайте також: 

Буженина (фоторецепт)

Паска в хлібопічці

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт
Квашена капуста по-румунськи
Пальчики — рецепт м’ясних рулетів
Фуа-гра — рецепт приготування
Котлета по-київськи та курячий рулет
Картопля у духовці: 5 смачних рецептів
Лазанья з грибами та сиром
Рибна піца
Солоні пироги з овочами: 5 рецептів
Деруни з сиром
Кукурудзяні оладки
Риба копчена, запечена з яйцями

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо