Покрокове приготування швидкої ачми
- З’єднайте сметану, вершки, яйця, подрібнений часник, чорний мелений перець, сіль та хмелі-сунелі. Перемішайте.
- Викладіть у фольговану форму лаваш, змастіть заливкою. Зверху покладіть слайси шинки, присипте подрібненими петрушкою, кропом та зеленою цибулею. На зелень викладіть слайси твердого сиру.
- Поверх сиру покладіть другий лаваш, полийте заливкою. Зверху розподіліть кружальця помідорів, потім – подрібнені петрушку, кріп та зелену цибулю. Викладіть на зелень скибочки плавленого сиру.
- Краями верхнього лаваша накрийте начинку, притисніть. Зверху вилийте заливку, що залишилася, присипте натертим сиром і накрийте краями нижнього лаваша.
Обгорніть форму з ачмою фольгою, складеною у три шари. Випікайте на мангалі 30 хв.
Дивіться онлайн 10 швидких страв на мангалі. Серія 1
Дивіться відеорецепт приготування курки з сальсою від Все буде смачно