Покроковий рецепт приготування десерту Хитрий тако
- Приготуйте начинку: змішайте рисове борошно, какао, цукор та розпушувач. Окремо змішайте олію, воду, молоко та бальзамічний оцет. Додайте до рідкої маси – сухі інгредієнти та натертий на дрібній тертці шоколад, перемішайте.
- Вилийте тісто у форму. Випікайте 10 хв. за температури 180⁰С. Дістаньте з духовки, дайте охолонути 30 хв. Потім подрібніть корж руками на крупну крихту.
- Для тортильїв – змішайте цукор, пшеничне борошно та мелену корицю. Яйце збийте з ванільним цукром до легкої піни. Додайте до яєчної суміші сухі інгредієнти та розтоплене вершкове масло, замісіть тісто.
- Зберіть тісто у кулю, обгорніть плівкою, покладіть у морозилку на 10 хв. Потім розкачайте у тонкий пласт. Виріжте з тіста тортильї за допомогою тарілки. Викладіть на деко з пергаментом та випікайте 5 хв. за температури 180⁰С.
- Перекладіть гарячі тортильї на качалку, качалку встановіть на борти глибокого дека. Дайте тортильям повністю охолонути.
- Приготуйте начинку: наріжте кубиком полуницю та очищене яблуко. М’яту та базилік подрібніть ножем. Виноград наріжте кільцями, половинки персиків – кубиком. Змішайте фрукти, додайте консервовану кукурудзу та збризніть усе соком лимона. Відкиньте фруктову суміш на сито. Потім додайте подрібнену зелень, перемішайте.
- Сформуйте десерт: у кожну тортилью викладіть шоколадні крихти, поверх них – фруктову начинку. Полийте натуральним йогуртом.
Дивіться онлайн: 10 страв-розіграшів до 1 квітня від Все буде смачно
Дивіться відеорецепт приготування яєчні з картоплею фрі та бісквіту в яйцях від Все буде смачно