Іменинний торт «Морозиво». 10 страв до дитячого свята. 1 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Морозиво в необмеженій кількості - мрія дитинства. Подаруйте своєму малюкові справжнє свято, приготувавши соковитий, вишуканий, дивовижний іменинний торт «Морозиво»
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для коржів:
Борошно1,04 кг
Цукор1,3 кг
Вершкове масло440 г
Яйця18 шт.
Молоко (2,5%)805 мл
Волоські горіхи150 г
Цукати200 г
Какао-порошок45 г
Розпушувач23 г
Для просочення:
Цукор200 г
Апельсиновий сік250 мл
Для вершкового крему:
Вершки (33%)500 мл
Згущене молоко (варене)380 г
Для масляного крему:
Вершкове масло400 г
Цукрова пудра270 г
Для оздоблення:
Вершкове масло25 г
Цукрова пудра1,98 кг
Вода250 мл
Лимон1 шт.
Желатин40 г
Какао-порошок15 г
Білий шоколад90 г
Червоний гелевий барвник4 краплі
Зелений гелевий барвник3 краплі
Синій гелевий барвник3 краплі
Помаранчевий гелевий барвник3 краплі
Вафельний ріжок для морозива1 шт.
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування іменинного торта «Морозиво»

  1. Приготуйте коржі: для цукатного коржа – збийте до однорідності вершкове масло та цукор. Окремо змішайте розпушувач з борошном. Поступово додайте до масляно-цукрової маси яйця та суху суміш. Влийте молоко, вимішайте тісто, потім додайте цукати. Перелийте тісто у роз’ємну форму з пергаментом, діаметром 26 см.
  2. Для горіхового коржа – збийте вершкове масло та цукор, поступово додайте яйця та суміш борошна з розпушувачем. Потім влийте молоко, вимішайте тісто, додайте подрібнені качалкою горіхи, перемішайте. Перелийте тісто у роз’ємну форму з пергаментом, діаметром 20 см.
  3. Для шоколадного коржа – збийте вершкове масло та цукор, поступово додайте яйця та суміш борошна, розпушувача і какао-порошку. Потім влийте молоко, вимішайте тісто. Перелийте у роз’ємну форму з пергаментом, діаметром 14 см.
  4. Випікайте бісквіти 30 хв. за температури 180⁰С. Дайте охолонути мінімум 30 хв.
  5. Потім дістаньте бісквіти з форм, зріжте верхівки так, щоб усі коржі мали однакову висоту. Розріжте кожен корж по горизонталі.
  6. Для просочування – змішайте апельсиновий сік з цукром. Доведіть до кипіння. Зніміть з вогню, дайте остигнути 10 хв. Змастіть коржі просочуванням.
  7. Для вершкового крему – з’єднайте вершки та варене згущене молоко. Збийте до однорідності. Для масляного крему – з’єднайте вершкове масло з цукровою пудрою, збийте до пишної маси. Охолодіть обидва креми під плівкою в холодильнику впродовж 30 хв.
  8. Перекладіть на картонну підкладку три розрізаних коржі різного діаметру. Змастіть вершковим кремом. Накрийте їх другими половинами. Змастіть верхівку і боки масляним кремом. Поставте коржі у холодильник на 4 год.
  9. Приготуйте мастику: желатин залийте водою, нагрійте до розчинення. До цукрової пудри додайте сік лимона та розчинений желатин, замісіть мастику. Розділіть мастику на три частини. Розкачайте кожну у круглий пласт, накрийте пластами мастики коржі. Залишки мастики обріжте.
  10. Зберіть торт. Встановіть на тортівницю цукатний корж, у центр вставте коктейльні соломинки, обрізані під висоту коржа. Змастіть верхівку масляним кремом. Зверху встановіть горіховий корж. Так само вставте у нього соломинки та змастіть масляним кремом. Покладіть зверху шоколадний корж.
  11. Покришіть залишки шоколадного коржа, змішайте з 2 ст. л. вершкового крему та  какао. Сформуйте з маси кульку, розміром з тенісний м’ячик. Обгорніть плівкою, поставте у холодильник на 20 хв. Потім викладіть кульку на верхній ярус торту.
  12. Приготуйте ганаш: розтопіть шоколад на паровій бані з вершковим маслом. Додайте червоний гелевий барвник, перемішайте до однорідності кольору. Полийте ганашем шоколадну кульку так, щоб утворилися підтьоки. На кульку встановіть вафельний ріжок для морозива.

Дивіться онлайн 10 страв до дитячого свята. Серія 2

Дивіться відеорецепт приготування закусочного торта «Губка боб» від Все буде смачно

Іменинний торт «Морозиво»: відеорецепт

Video: Іменинний торт «Морозиво» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати іменинний торт «Морозиво» - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт іменинного торта «Морозиво»
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком