Курка, фарширована млинцями. Страви на Масляну 3 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Масляна
Курка, фарширована млинцями, ламає всі стереотипи. Пряний маринад та начинка, оригінальна подача страви зроблять вашу Масляну ще смачнішою та особливішою.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курка (тушка)1 шт.
Кус-кус150 г
Петрушка10 гілочок
Шпинат свіжий20 шт.
Борошно160 г
Молоко (2,6%)500 мл
Яйця3 шт.
Олія80 мл
Чорнослив100 г
Курага100 г
Соєвий соус25 мл
Паприка мелена4 г
Цукор50 г
Чорний мелений перець3 г
Сіль12 г
Додати в список покупок

Спосіб приготування курки, фаршированої млинцями

  1. Приготуйте млинці: покладіть у миску яйця, сіль, цукор, молоко та борошно. Порубайте листя шпинату, додайте до решти інгредієнтів та збийте до однорідності. Змастіть пательню олією, приберіть зайвий жир, прогрійте її. Налийте тісто шаром 2 мм та обсмажуйте кожен млинець 1 хв. з одного боку та 30 сек. з іншого.
  2. Подрібніть курагу та чорнослив. На половину млинців викладіть рядочком курагу, загорніть рулетиком. У решту млинців загорніть чорнослив.
  3. Відріжте у курячої тушки гузку, зніміть шкірку так, щоб на ній залишилися відрізані по суглобах гомілки та крила.
  4. Залийте кус-кус окропом, залиште на 5 хв. Зріжте з курячого каркасу та стегон м’ясо, змеліть його на м’ясорубці разом з петрушкою. Посоліть, поперчіть, додайте яйце та запарений кус-кус. Перемішайте.
  5. Викладіть всередину курячої оболонки третину фаршу, розподіліть рівним шаром. На фарш покладіть вздовж тушки чотири млинці з сухофруктами, чергуючи їх. Змастіть млинці третиною фаршу та  покладіть решту млинців у шаховому порядку. Розподіліть зверху фарш, що залишився.
  6. Викладіть курку на деко з пергаментом, змащеним олією. Запікайте 30 хв. за температури 180°С. Змішайте соєвий соус, цукор, парику та олію. Змастіть сумішшю поверхню курки та поставте допікатися ще на 30 хв. Готову страву залиште остигати за кімнатної температури, потім поставте в холодильник на 2 год.

Курка, фарширована млинцями: відеорецепт

Video: Курка, фарширована млинцями - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати Курку, фаршировану млинцями - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт Курки, фаршированої млинцями

Дивіться онлайн 10 страв із млинців

Дивіться також: Торт Черепаховий панцир

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти