Курка, фарширована млинцями. Страви на Масляну 3 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Масляна
Курка, фарширована млинцями, ламає всі стереотипи. Пряний маринад та начинка, оригінальна подача страви зроблять вашу Масляну ще смачнішою та особливішою.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курка (тушка)1 шт.
Кус-кус150 г
Петрушка10 гілочок
Шпинат свіжий20 шт.
Борошно160 г
Молоко (2,6%)500 мл
Яйця3 шт.
Олія80 мл
Чорнослив100 г
Курага100 г
Соєвий соус25 мл
Паприка мелена4 г
Цукор50 г
Чорний мелений перець3 г
Сіль12 г
Додати в список покупок

Спосіб приготування курки, фаршированої млинцями

  1. Приготуйте млинці: покладіть у миску яйця, сіль, цукор, молоко та борошно. Порубайте листя шпинату, додайте до решти інгредієнтів та збийте до однорідності. Змастіть пательню олією, приберіть зайвий жир, прогрійте її. Налийте тісто шаром 2 мм та обсмажуйте кожен млинець 1 хв. з одного боку та 30 сек. з іншого.
  2. Подрібніть курагу та чорнослив. На половину млинців викладіть рядочком курагу, загорніть рулетиком. У решту млинців загорніть чорнослив.
  3. Відріжте у курячої тушки гузку, зніміть шкірку так, щоб на ній залишилися відрізані по суглобах гомілки та крила.
  4. Залийте кус-кус окропом, залиште на 5 хв. Зріжте з курячого каркасу та стегон м’ясо, змеліть його на м’ясорубці разом з петрушкою. Посоліть, поперчіть, додайте яйце та запарений кус-кус. Перемішайте.
  5. Викладіть всередину курячої оболонки третину фаршу, розподіліть рівним шаром. На фарш покладіть вздовж тушки чотири млинці з сухофруктами, чергуючи їх. Змастіть млинці третиною фаршу та  покладіть решту млинців у шаховому порядку. Розподіліть зверху фарш, що залишився.
  6. Викладіть курку на деко з пергаментом, змащеним олією. Запікайте 30 хв. за температури 180°С. Змішайте соєвий соус, цукор, парику та олію. Змастіть сумішшю поверхню курки та поставте допікатися ще на 30 хв. Готову страву залиште остигати за кімнатної температури, потім поставте в холодильник на 2 год.

Курка, фарширована млинцями: відеорецепт

Video: Курка, фарширована млинцями - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати Курку, фаршировану млинцями - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт Курки, фаршированої млинцями

Дивіться онлайн 10 страв із млинців

Дивіться також: Торт Черепаховий панцир

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік