Кус-кус в казані з річковою фореллю. 10 страв для пікніка. 1 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Ароматний кус-кус в котлі з річковою фореллю, приготовлений на свіжому повітрі ... Що може бути краще! Ви будете в захваті від поєднання ніжного кус-куса з рибою та пряним соусом
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кус-кус600 г
Річкова форель6 шт. (2,4 кг)
Каперси240 г
Помідори чері (на гілці)20 шт.
Петрушка10 гілочок
Кріп10 гілочок
Лимон1 шт.
Сіль12 г
Вода500 мл
Для заливки:
Часник4 зубчики
Червоний мелений перець3 г
Чорний мелений перець3 г
Чебрець сушений3 г
Олія60 мл
Для соусу:
Сметана60 мл
Часник1 голівка
Лимон1 шт.
Сіль3 г
Для подачі:
Лимон1 шт.
Помідори чері (на гілці)10 шт.
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування кус-кусу в казані з річковою фореллю

  1. Очистіть рибу від нутрощів, відріжте голову та плавники. Розріжте уздовж хребта, видаліть хребетну кістку та відріжте хвіст, аби отримати два філе зі шкірою.
  2. Залийте кус-кус окропом і залиште на 30 хв. 1 склянку набряклого кус-кусу відкладіть для начинки філе. До решти додайте порізані помідори чері, подрібнену петрушку, каперси, цедру лимона та сіль. Перемішайте, дайте настоятися 10 хв. під кришкою.
  3. До відкладеного кус-кусу додайте подрібнений кріп та сіль, перемішайте. Викладіть філе риби шкірою донизу, зверху покладіть по 1 ст. л. начинки, загорніть філе рулетиками, зафіксуйте шпажками. Викладіть рулети на решітку-гриль і запікайте 10 хв. Разом з рибою запечіть розрізану навпіл голівку часнику. Також запечіть на решітці помідори чері та розрізаний лимон.
  4. Готові рибні рулети покладіть у кус-кус з овочами. Змішайте подрібнений часник, червоний мелений перець, чорний мелений перець, сушений чебрець та олію. Залийте цією сумішшю кус-кус з рулетами. Залиште на 5 хв. під кришкою на мангалі.
  5. Приготуйте соус: витисніть з запеченого часнику м’якоть, додайте сметану, цедру та сік лимона, сіль. Перемішайте. Подавайте готову страву разом з соусом, грильованим лимоном та помідорами чері.

Дивіться онлайн 10 страв для пікніка. Серія 2.

Дивіться відеорецепт приготування свинячого антрекоту від Все буде смачно

Кус-кус в казані з річковою фореллю: відеорецепт

Video: Кус-кус в казані з річковою фореллю - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати кус-кус в казані з річковою фореллю - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт кус-кусу в казані з річковою фореллю
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)