Свинячий антрекот у сіні та вишневих трісках. 10 страв для пікніка. 2 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Свинячий антрекот в сіні і вишневих трісках - неординарна страва, яка зробить ваш пікнік особливим. Найкраще поєднання м'яса і червоного вина, легкий ненав'язливий аромат вишень створюють неймовірну кулінарну композицію
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий антрекот без кістки2 кг
Цукіні2 шт.
Баклажани2 шт.
Болгарський перець3 шт.
Для маринаду:
Сіль20 г
Цукор16 г
Чорний мелений перець12 г
Солодка копчена паприка18 г
Суха аджика20 г
Суміш прованських трав10 г
Часник5 зубчиків
Кленовий сироп60 мл
Олія125 мл
Для соусу:
Вишні (розморожені)500 г
Червоне сухе вино250 мл
Цукор100 г
Сіль5 г
Чорний мелений перець3 г
Мелена кориця4 г
Мелений мускатний горіх1 г
Кукурудзяний крохмаль14 г
Вода40 мл
Для запікання:
Вишневі тріски300 г
Сіно300 г
Сухе червоне вино250 мл
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування свинячого антрекоту від Все буде смачно

  1. Приготуйте маринад: змішайте сіль, цукор, чорний мелений перець, солодку копчену паприку, суху аджику, прованські трави, олію, кленовий сироп та подрібнений часник.
  2. На свинячому антрекоті зробіть насічки, покладіть м’ясо в маринад, добре натріть та залиште маринуватися на 2 год. Підготуйте овочі: цукіні та баклажани поріжте кружальцями, болгарський перець – смужками.
  3. Викладіть половину порізаних овочів на фольгу, зверху покладіть замариноване м’ясо, потім – решту овочів. Полийте маринадом з м’яса. Загорніть все у фольгу, зробіть у ній проколи зубочисткою.
  4. На інший лист фольги викладіть половину замочених у червоному вині вишневих трісок та сіна. Зверху покладіть м’ясо з овочами у фользі, а потім решту сіна та трісок. Загорніть все у 3 шари фольги. Запікайте м’ясо на вугіллі 1,5 год., періодично перевертаючи.
  5. Потім викладіть запечені овочі на тарілку, а м’ясо ще обсмажте по 4 хв. з кожного боку до рум‘яної скоринки.
  6. Приготуйте соус: змішайте червоне сухе вино, сіль, чорний мелений перець, мелену корицю, мускатний горіх та цукор. Доведіть до кипіння, дочекайтеся розчинення цукру і додайте злегка розчавлені вишні. Потім додайте розведений у воді крохмаль і проваріть соус 5 хв. до загуснення. Подавайте соус до запеченого м’яса та овочів.

Дивіться онлайн 10 страв для пікніка. Серія 2.

Дивіться відеорецепт приготування риби з овочами “Коктал” від Все буде смачно

Свинячий антрекот у сіні та вишневих трісках: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо