Свинячий антрекот у сіні та вишневих трісках. 10 страв для пікніка. 2 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Свинячий антрекот в сіні і вишневих трісках - неординарна страва, яка зробить ваш пікнік особливим. Найкраще поєднання м'яса і червоного вина, легкий ненав'язливий аромат вишень створюють неймовірну кулінарну композицію
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий антрекот без кістки2 кг
Цукіні2 шт.
Баклажани2 шт.
Болгарський перець3 шт.
Для маринаду:
Сіль20 г
Цукор16 г
Чорний мелений перець12 г
Солодка копчена паприка18 г
Суха аджика20 г
Суміш прованських трав10 г
Часник5 зубчиків
Кленовий сироп60 мл
Олія125 мл
Для соусу:
Вишні (розморожені)500 г
Червоне сухе вино250 мл
Цукор100 г
Сіль5 г
Чорний мелений перець3 г
Мелена кориця4 г
Мелений мускатний горіх1 г
Кукурудзяний крохмаль14 г
Вода40 мл
Для запікання:
Вишневі тріски300 г
Сіно300 г
Сухе червоне вино250 мл
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування свинячого антрекоту від Все буде смачно

  1. Приготуйте маринад: змішайте сіль, цукор, чорний мелений перець, солодку копчену паприку, суху аджику, прованські трави, олію, кленовий сироп та подрібнений часник.
  2. На свинячому антрекоті зробіть насічки, покладіть м’ясо в маринад, добре натріть та залиште маринуватися на 2 год. Підготуйте овочі: цукіні та баклажани поріжте кружальцями, болгарський перець – смужками.
  3. Викладіть половину порізаних овочів на фольгу, зверху покладіть замариноване м’ясо, потім – решту овочів. Полийте маринадом з м’яса. Загорніть все у фольгу, зробіть у ній проколи зубочисткою.
  4. На інший лист фольги викладіть половину замочених у червоному вині вишневих трісок та сіна. Зверху покладіть м’ясо з овочами у фользі, а потім решту сіна та трісок. Загорніть все у 3 шари фольги. Запікайте м’ясо на вугіллі 1,5 год., періодично перевертаючи.
  5. Потім викладіть запечені овочі на тарілку, а м’ясо ще обсмажте по 4 хв. з кожного боку до рум‘яної скоринки.
  6. Приготуйте соус: змішайте червоне сухе вино, сіль, чорний мелений перець, мелену корицю, мускатний горіх та цукор. Доведіть до кипіння, дочекайтеся розчинення цукру і додайте злегка розчавлені вишні. Потім додайте розведений у воді крохмаль і проваріть соус 5 хв. до загуснення. Подавайте соус до запеченого м’яса та овочів.

Дивіться онлайн 10 страв для пікніка. Серія 2.

Дивіться відеорецепт приготування риби з овочами “Коктал” від Все буде смачно

Свинячий антрекот у сіні та вишневих трісках: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік