Покроковий рецепт приготування свинячого антрекоту від Все буде смачно
- Приготуйте маринад: змішайте сіль, цукор, чорний мелений перець, солодку копчену паприку, суху аджику, прованські трави, олію, кленовий сироп та подрібнений часник.
- На свинячому антрекоті зробіть насічки, покладіть м’ясо в маринад, добре натріть та залиште маринуватися на 2 год. Підготуйте овочі: цукіні та баклажани поріжте кружальцями, болгарський перець – смужками.
- Викладіть половину порізаних овочів на фольгу, зверху покладіть замариноване м’ясо, потім – решту овочів. Полийте маринадом з м’яса. Загорніть все у фольгу, зробіть у ній проколи зубочисткою.
- На інший лист фольги викладіть половину замочених у червоному вині вишневих трісок та сіна. Зверху покладіть м’ясо з овочами у фользі, а потім решту сіна та трісок. Загорніть все у 3 шари фольги. Запікайте м’ясо на вугіллі 1,5 год., періодично перевертаючи.
- Потім викладіть запечені овочі на тарілку, а м’ясо ще обсмажте по 4 хв. з кожного боку до рум‘яної скоринки.
- Приготуйте соус: змішайте червоне сухе вино, сіль, чорний мелений перець, мелену корицю, мускатний горіх та цукор. Доведіть до кипіння, дочекайтеся розчинення цукру і додайте злегка розчавлені вишні. Потім додайте розведений у воді крохмаль і проваріть соус 5 хв. до загуснення. Подавайте соус до запеченого м’яса та овочів.
Дивіться онлайн 10 страв для пікніка. Серія 2.
Дивіться відеорецепт приготування риби з овочами “Коктал” від Все буде смачно