Покроковий рецепт приготування міні-піц в формах для льоду
- Розкачайте листкове тісто у прямокутний пласт, розіжте уздовж на 4 частини. Форми для льоду присипте борошном, накрийте кожну пластом тіста. Втисніть тісто у заглиблення.
- У першу форму викладіть рядочком кубики фети та помідора, а також ряд порізаного кубиком сулугуні та листя базиліку. У другу форму – викладіть ряд порізаної кубиком шинки з натертим сиром чедер, а також ряд оливок, чедера та подрібненого кропу.
- Накрийте форми пластами тіста, прокачайте качалкою, залишки тіста обріжте. Повставте форми у морозилку на 15 хв. Потім дістаньте міні-піци з форм, розріжте на окремі кубики, випікайте 25 хв. за температури 180⁰С.
- Приготуйте соус: з’єднайте почищене та нарізане яблуко, часник, подрібнений базилік. Додайте олію, воду, сік лимона та сіль. Перебийте до однорідності. Перекладіть у соусник, накрийте плівкою та залиште соус на 30 хв. настоятися.
- Викладіть міні-піци на тарілку. У центр поставте соус.
Дивіться онлайн 10 оригінальних страв для несподіваних гостей
Дивіться відеорецепт приготування кус-кусу в казані з річковою фореллю від Все буде смачно