Торт «шу-шу». Кулінарні подарунки. 1 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Торт «шу-шу» - справжня насолода, починаючи від ніжних смакових поєднань, закінчуючи вишуканим оформленням десерта. Повітряне заварне тісто, фруктова начинка та шоколадний мус створюють ідеальну кулінарну композицію, яка запам'ятається вам надовго. З цим солодким подарунком святковий настрій забезпечений
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно150 г
Молоко (2,5%)725 мл
Яйця5 шт.
Цукор358 г
Вершкове масло240 г
Вершки (30%)1 л 150 мл
Чорний шоколад (72%)850 г
Смородина розморожена250 г
Малина розморожена250 г
Апельсин1 шт.
Желатин114 г
Вода495 мл
Кукурудзяний крохмаль75 г
Сироп глюкози40 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування торта шу-шу

Читайте також: Торт «П’яний вишня» рецепт з фото

  1. Приготуйте заварне тісто: з’єднайте масло з водою, молоком, сіллю та цукром, поставте на вогонь та доведіть масу до кипіння. Потім додайте борошно та активно вимішайте. Перекладіть тісто в миску, дайте злегка охолонути і введіть по одному яйця, ретельно перемішуючи.
  2. Перекладіть готове тісто у кондитерський мішок та відсадіть на деко з пергаментом заготовки для тістечок, діаметром 2 см.
  3. Поставте деко у розігріту до 250°С духовку, вимкніть її та дайте тістечками постояти в духовці 15 хв. Потім включіть духовку на 160°С та випікайте «шу» ще 15 хв.
  4. Приготуйте смородинову, малинову та апельсинову начинки для тістечок. Перетріть через сито розморожену малину, а розморожену смородину перебийте в блендері, а потім також перетріть через сито.
  5. З апельсина зніміть цедру та вичавіть сік. Додайте в сотейники до смородинового й малинового пюре, а також до апельсинового фрешу – цукор та крохмаль. Доведіть, помішуючи, до кипіння. Потім додайте вершкове масло та попередньо замочений желатин, акуратно перемішайте.
  6. Накрийте начинки харчовою плівкою «в контакт», дайте охолонути та поставте у холодильник на 2 год. Потім з‘єднайте кожну з начинок зі збитими вершками. Перекладіть начинки у окремі кондитерські мішки. Зробіть шпажкою отвір у основі тістечок, наповніть їх приготованими начинками.
  7. Для шоколадного мусу – прогріте молоко з’єднайте з попередньо замоченим желатином, залийте цією сумішшю подрібнений шоколад. Перемішайте до однорідності. Поставте масу на крижану баню та перемішуйте, доки маса не загусне та не охолоне. Додайте збиті вершки, ще раз перемішайте.
  8. Для шоколадного глазур-ганашу – приготуйте сироп: доведіть до кипіння воду з цукром. Залийте прогрітими вершками подрібнений шоколад, додайте розтоплене масло, приготований сироп та сироп глюкози. Перемішайте масу лопаткою, а потім перебийте блендером до гладкості.
  9. Сформуйте торт. Візьміть 2 роз’ємні форми діаметром 21 см та висотою 7 см кожна. Дно однієї форми вистеліть плівкою, а бортик – листом-бордюром висотою 15 см. Зверху поставте борт іншої форми без дна.
  10. Вилийте на дно шар шоколадного мусу висотою 1 см, викладіть в один шар тістечка. Залийте їх шаром мусу та викладіть наступний шар тістечок. Повторюйте шари тістечок «шу» та шоколадного мусу, допоки не заповните форму.
  11. Поставте форму з тортом у морозилку мінімум на 12 год. Потім зніміть форми та лист-бордюр. На деко, застелене плівкою, покладіть перевернуту миску, на неї встановіть заморожений торт, полийте зверху глазур-ганашем.
  12. Приготуйте мастику для прикрашання торту: замочений у воді желатин з’єднайте з цукровою пудрою, додайте лимонний сік, ретельно перемішайте. Залиште мастику на 24 год. Потім розкачайте в пласт, виріжте 8 коротких смужок та 2 довгі. З коротких смужок сформуйте завитки, скріпіть їх, щоб вийшов бант. Довгі смужки – викладіть навхрест на торт, покладіть зверху бант.

Дивіться онлайн: Кулінарні подарунки. Серія 2. Все буде смачно від 25.02.2018

Торт «шу-шу»: відеорецепт

Дивіться: Відеорецепт подарункових еклерів Все буде смачно

Video: Торт «шу-шу» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати торт «шу-шу» - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт торта «шу-шу»
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік