Покроковий рецепт торта «П’яна вишня»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Всі люблять цей десерт, але мало хто знає, як приготувати торт «П'яна вишня» правильно. Експерти-кондитери шоу «Все буде смачно!» розробили покроковий рецепт торта «П'яна вишня» - чітко дотримуйтесь наших інструкцій, і ви нагодуєте всю сім'ю смачними і солодкими ласощами

Інгредієнти:

1. Яйця – 6 шт.

2. Борошно – 200 г

3. Цукор – 450 г

4. Ванільний цукор – 15 г

5. Какао – 50 г

6. Вишня (заморожена без кісточок) – 350 г

7. Коньяк – 350 мл

8. Молоко 3,2% – 150 мл

9. Вершкове масло – 210 г

10 Шоколад чорний 70% – 300 г

ГОТУЄМО З НАМИ
Торт без випічки: 3 класичних рецепта

Як приготувати торт «П’яна вишня»

Крок 1

Покладіть вишню, що відтанула, в миску, залийте коньяком. Залиште на 12 годин. Процідіть вишні в друшляку, додайте цукор і залиште на 10 хвилин.

Крок 2

Приготуйте крем. Молоко доведіть до кипіння і додайте ванільний цукор. Яйця розітріть з цукром. Продовжуючи помішувати, влийте молоко в яєчно-цукрову суміш. Поставте масу на вогонь. Постійно помішуючи, проваріть 5 хвилин. Перелийте сироп до миски. Міксером збийте вершкове масло, влийте сироп. Збийте міксером.

Крок 3

Приготуйте бісквіт. Форму для випічки застеліть пергаментом, змастіть вершковим маслом. Поставте форму до холодильника. Відокремте білки від жовтків. До жовтків додайте цукор і ванільний цукор. Розітріть жовтки з цукром. Білки збийте в піну з цукром. Змішайте половину білків і жовтки. Борошно змішайте з какао, просійте в яєчну суміш. Додайте другу половину білків. Вимішайте тісто. Викладіть тісто у форму. Випікайте бісквіт в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин. Витягніть бісквіт з форми. Дайте охолонути. Відріжте верхній шар бісквіта шириною 1,5 см. Вийміть м’якоть і додайте до крему. Перемішайте. Покладіть начинку в корж без м’якоті. Викладіть шаром вишні. Накрийте тонким коржем.

Крок 4

Приготуйте глазур. Розтопіть шоколад на паровій бані. Додайте молоко. Перемішайте. Глазур нанесіть шаром зверху і з боків торта.

Крок 5

Приготуйте шоколадні фігурки. Розтопіть шоколад на паровій бані. Перемішайте. На пергаментному папері намалюйте частини ялинки. Переверніть пергамент. Трафарет готовий. Відріжте новий пергамент, згорніть його в тонкий конус. Розтоплений шоколад влийте в конус. Трохи придавлюючи, намалюйте шоколадом частини ялинки на трафареті. Пергамент покладіть в холодильник на 10 хвилин. Потім зніміть застиглі частини ялинки з пергаменту і встановіть на рідку глазур на торті. Поставте торт до холодильника на 3 години.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша