Язик в свинячій грудинці. ТОП-10 страв з язика. 1 місце


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Язик в свинячій грудинці - смачна та ситна страва, яка стане коронною на будь-якому столі. Вишуканий смак, ароматний соус та поєднання м'яса з фруктами підкорить серце найвибагливішого гурмана

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячий язик1шт.
Свиняча грудинка на шкірі1,5кг
Олія125мл
Чорнослив10шт.
Темне пиво500мл
Морква1шт.
Апельсин2шт.
Грейпфрут1шт.
Лимон1шт.
Яйце1шт.
Мариновані огірки-корнішони5шт.
Каперси10шт.
Цукор25г
Цукрова пудра10г
Агар-агар2г
Часник1голівка
Суха аджика50г
Гірчиця10мл
Духмяний перець горошком5шт.
Бодян (зірочка)1шт.
Ягоди ялівцю5шт.
Сіль17г
Сода2г
Гвоздика4г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування язика в свинячій грудинці

  1. Зробіть у відвареному та почищеному язику поздовжній розріз, не дорізаючи у глибину 1 см та змастіть його всередині гірчицею. Наріжте запарений чорнослив соломкою, а моркву – брусочками. Нафаршируйте ними язик.
  2. Підготуйте грудинку: почистіть її ножем з боку шкіри, потім з боку м’яса натріть грудинку сіллю та сухою аджикою. Обдайте окропом апельсин, зніміть з нього цедру та викладіть рівномірним шаром на грудинку. Зубчики часнику наріжте тонкими слайсами, викладіть шаром поверх цедри. На шар часнику покладіть упоперек грудинки фарширований язик.
  3. Сформуйте страву: згорніть грудинку з язиком рулетом. Покладіть згорнутим краєм донизу, зверху зробіть надрізи у вигляді ромбів. Загорніть грудинку в один шар марлі, кінці марлі зав’яжіть на вузол.
  4. Зверху рулет обв’яжіть кулінарною ниткою.
  5. Покладіть рулет в гусятницю, залийте темним пивом, додайте сіль, зірочку бодяну, давлені горошини духмяного перцю та ягоди ялівцю.
  6. Випікайте у духовці, розігрітій до 180˚С, впродовж 1 год., а потім ще 30 хв. за температури 120˚С. Залиште рулет холонути в духовці. Потім зніміть з грудинки марлю, у куточки надрізаних ромбів вставте бутони гвоздики.
  7. Для цитрусового соусу  – вичавіть сік з апельсинів та грейпфруту, відклавши половинки апельсину та грейпфруту для оздоблення. До соку цитрусових додайте цукор, агар-агар, перемішайте та варіть протягом 3 хв. Вилийте готовий соус тонким шаром на тарілку, дайте охолонути, а потім перекладіть у блендер та перебийте до однорідності.
  8. Для соусу тар-тар – яйце натріть содою, сполосніть, розбийте у чашу блендера, додайте сіль та цукрову пудру. Перебийте, вливаючи тонкою цівкою олію. Додайте свіжий лимонний сік. Ще раз перебийте. Потім додайте подрібнені мариновані корнішони й каперси. Перемішайте.
  9. Подавайте грудинку з язиком з соусами, прикрасьте скибочками цитрусових, каперсами та краплями цитрусового соусу.

Дивіться відеорецепт приготування язика в яблучному тісті, фаршированого грибами

Дивіться онлайн ТОП-10 страв з язика. Серія 2

Язик в свинячій грудинці: відеорецепт

Video: Язик в свинячій грудинці - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати язик в свинячій грудинці - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт язика в свинячій грудинц

Більше рецептів від Все буде смачно



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Торт з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 1 місце
Бурякові бургери з котлетами з цукіні та грибів та з запеченими овочами. 10 страв з молодих овочів. 2 місце
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце
Кабачковые равиоли в соусе маринара. 10 блюд из молодых овощей. 4 место
Овочева паста з кабачково-м’ятними кульками. 10 страв з молодих овочів. 5 місце
Крокети з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 6 місце
Солоне морозиво з молодого горошку і солодке морозиво з молодої моркви. 10 страв з молодих овочів. 7 місце
Смажений редис з соусом із семи овочів. 10 страв з молодих овочів. 8 місце
Давлена печена картопля по-португальськи. 10 страв з молодих овочів. 9 місце
Морквяно-горіховий сир. 10 страв з молодих овочів. 10 місце
Мега-бургери: бургер-кільце і бургер-пиріг. 10 страв для несподіваних гостей. 1 місце
Швидкий шоколадний торт.10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 2 місце
Запечені картопляні кульки. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 3 місце
Надувна піца-фламбе. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 4 місце
Кільце з тортильїв. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 5 місце


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів