Язик в свинячій грудинці. ТОП-10 страв з язика. 1 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Язик в свинячій грудинці - смачна та ситна страва, яка стане коронною на будь-якому столі. Вишуканий смак, ароматний соус та поєднання м'яса з фруктами підкорить серце найвибагливішого гурмана
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий язик1 шт.
Свиняча грудинка на шкірі1,5 кг
Олія125 мл
Чорнослив10 шт.
Темне пиво500 мл
Морква1 шт.
Апельсин2 шт.
Грейпфрут1 шт.
Лимон1 шт.
Яйце1 шт.
Мариновані огірки-корнішони5 шт.
Каперси10 шт.
Цукор25 г
Цукрова пудра10 г
Агар-агар2 г
Часник1 голівка
Суха аджика50 г
Гірчиця10 мл
Духмяний перець горошком5 шт.
Бодян (зірочка)1 шт.
Ягоди ялівцю5 шт.
Сіль17 г
Сода2 г
Гвоздика4 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування язика в свинячій грудинці

  1. Зробіть у відвареному та почищеному язику поздовжній розріз, не дорізаючи у глибину 1 см та змастіть його всередині гірчицею. Наріжте запарений чорнослив соломкою, а моркву – брусочками. Нафаршируйте ними язик.
  2. Підготуйте грудинку: почистіть її ножем з боку шкіри, потім з боку м’яса натріть грудинку сіллю та сухою аджикою. Обдайте окропом апельсин, зніміть з нього цедру та викладіть рівномірним шаром на грудинку. Зубчики часнику наріжте тонкими слайсами, викладіть шаром поверх цедри. На шар часнику покладіть упоперек грудинки фарширований язик.
  3. Сформуйте страву: згорніть грудинку з язиком рулетом. Покладіть згорнутим краєм донизу, зверху зробіть надрізи у вигляді ромбів. Загорніть грудинку в один шар марлі, кінці марлі зав’яжіть на вузол.
  4. Зверху рулет обв’яжіть кулінарною ниткою.
  5. Покладіть рулет в гусятницю, залийте темним пивом, додайте сіль, зірочку бодяну, давлені горошини духмяного перцю та ягоди ялівцю.
  6. Випікайте у духовці, розігрітій до 180˚С, впродовж 1 год., а потім ще 30 хв. за температури 120˚С. Залиште рулет холонути в духовці. Потім зніміть з грудинки марлю, у куточки надрізаних ромбів вставте бутони гвоздики.
  7. Для цитрусового соусу  – вичавіть сік з апельсинів та грейпфруту, відклавши половинки апельсину та грейпфруту для оздоблення. До соку цитрусових додайте цукор, агар-агар, перемішайте та варіть протягом 3 хв. Вилийте готовий соус тонким шаром на тарілку, дайте охолонути, а потім перекладіть у блендер та перебийте до однорідності.
  8. Для соусу тар-тар – яйце натріть содою, сполосніть, розбийте у чашу блендера, додайте сіль та цукрову пудру. Перебийте, вливаючи тонкою цівкою олію. Додайте свіжий лимонний сік. Ще раз перебийте. Потім додайте подрібнені мариновані корнішони й каперси. Перемішайте.
  9. Подавайте грудинку з язиком з соусами, прикрасьте скибочками цитрусових, каперсами та краплями цитрусового соусу.

Дивіться відеорецепт приготування язика в яблучному тісті, фаршированого грибами

Дивіться онлайн ТОП-10 страв з язика. Серія 2

Язик в свинячій грудинці: відеорецепт

Video: Язик в свинячій грудинці - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати язик в свинячій грудинці - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт язика в свинячій грудинц

Більше рецептів від Все буде смачно

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо