Язик в яблучному тісті, фарширований грибами. ТОП-10 страв з язика. 2 місце


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Язик в яблучному тісті, фарширований грибами - соковитий, ароматний пиріг, який вразить вас особливим симбіозом смаків. Пряний яблучний соус, з яким подаватимемо страву, урівноважить це поєднання інгредієнтів

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячий язик (відварений та почищений)4шт. (800 г)
Борошно650г
Яйця3шт.
Вода270мл
Вершкове масло125г
Печериці150г
Яблука2шт.
Журавлина (розморожена)250г
Яблучний джем140г
Червоне сухе вино125мл
Цукор90г
Дріджі10г
Олія20мл
Цибуля1шт.
Білий хрін20г
Кориця1паличка
Кардамон (зерна)3шт.
Духмяний перець горошком3шт.
Сіль10г
Чорний мелений перець3г
Петрушка5гілочок
Насіння льону10г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування язика в яблучному тісті, фаршированого грибами

  1. Приготуйте опару для тіста: яблуко почистіть від шкірки та насіння, наріжте шматочками та відваріть у воді до м’якості. Остудіть та перебийте на пюре. Потім з’єднайте його з борошном, дріжджами та цукром, добре вимішайте та залиште в теплому місці до збільшення об‘єму у 2 рази.
  2. Приготуйте тісто: змішайте яйця, цукор та сіль до однорідної маси, тонкою цівкою влийте розтоплене вершкове масло. Додайте суміш в опару. Потім всипте борошно та замісіть тісто. Залиште його підходити у теплому місці на 30 хв.
  3. Приготуйте начинку для язиків: подрібнену цибулю та слайси печериць обсмажте на суміші вершкового масла та олії. Додайте подрібнену петрушку, сіль, чорний мелений перець, перемішайте та зніміть з вогню.
  4. Відварені та почищені язики надріжте у верхній частині вздовж по центру на глибину 1 см. Потім зробіть посередині поздовжнього надрізу – поперечний надріз у два різних боки, щоб язики можна було розкрити.
  5. Готове тісто ще раз вимісіть, розкачайте в овал – на 10 см довший від язиків та ширший у 2,5 рази. Викладіть посередині овалу підготовлені язики, нафаршируйте їх грибною начинкою, а зверху змастіть сумішшю яблучного джему та хрону.
  6. Тісто по обидва боки від язиків наріжте під кутом 45˚ смужками шириною 3 см. Накрийте язики спочатку верхнім краєм тіста, а потім почергово вкрийте смужками з лівого та з правого боків. Заліпіть нижній край пирога, змастіть жовтком, збитим з ложкою води, та посипте насінням льону. Випікайте у духовці, розігрітій до 180˚С, 25 хв.
  7. Приготуйте соус: почистіть яблуко від шкірки та насіння, наріжте шматочками. Додайте журавлину, цукор, паличку кориці, духмяний перець горошком, зерна кардамону та червоне сухе вино. Варіть до м’якості яблук. Потім перетріть соус через сито.
  8. Наріжте готовий фарширований язик у яблучному тісті на порції та подавайте з соусом.

Дивіться: ТОП-10 страв з язика. Серія 2

Дивіться відеорецепт приготування язика по-марокканськи від Все буде смачно

Язик в яблучному тісті, фарширований грибами: відеорецепт

Video: Язик в яблучному тісті, фарширований грибами - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати язик в яблучному тісті, фарширований грибами - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт язика в яблучному тісті, фаршированого грибами


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Торт з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 1 місце
Бурякові бургери з котлетами з цукіні та грибів та з запеченими овочами. 10 страв з молодих овочів. 2 місце
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце
Кабачкові равіолі в соусі маринара. 10 страв з молодих овочів. 4 місце
Овочева паста з кабачково-м’ятними кульками. 10 страв з молодих овочів. 5 місце
Крокети з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 6 місце
Солоне морозиво з молодого горошку і солодке морозиво з молодої моркви. 10 страв з молодих овочів. 7 місце
Смажений редис з соусом із семи овочів. 10 страв з молодих овочів. 8 місце
Давлена печена картопля по-португальськи. 10 страв з молодих овочів. 9 місце
Морквяно-горіховий сир. 10 страв з молодих овочів. 10 місце
Мега-бургери: бургер-кільце і бургер-пиріг. 10 страв для несподіваних гостей. 1 місце
Швидкий шоколадний торт.10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 2 місце
Запечені картопляні кульки. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 3 місце
Надувна піца-фламбе. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 4 місце


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити