Язик в яблучному тісті, фарширований грибами. ТОП-10 страв з язика. 2 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Язик в яблучному тісті, фарширований грибами - соковитий, ароматний пиріг, який вразить вас особливим симбіозом смаків. Пряний яблучний соус, з яким подаватимемо страву, урівноважить це поєднання інгредієнтів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий язик (відварений та почищений)4 шт. (800 г)
Борошно650 г
Яйця3 шт.
Вода270 мл
Вершкове масло125 г
Печериці150 г
Яблука2 шт.
Журавлина (розморожена)250 г
Яблучний джем140 г
Червоне сухе вино125 мл
Цукор90 г
Дріджі10 г
Олія20 мл
Цибуля1 шт.
Білий хрін20 г
Кориця1 паличка
Кардамон (зерна)3 шт.
Духмяний перець горошком3 шт.
Сіль10 г
Чорний мелений перець3 г
Петрушка5 гілочок
Насіння льону10 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування язика в яблучному тісті, фаршированого грибами

  1. Приготуйте опару для тіста: яблуко почистіть від шкірки та насіння, наріжте шматочками та відваріть у воді до м’якості. Остудіть та перебийте на пюре. Потім з’єднайте його з борошном, дріжджами та цукром, добре вимішайте та залиште в теплому місці до збільшення об‘єму у 2 рази.
  2. Приготуйте тісто: змішайте яйця, цукор та сіль до однорідної маси, тонкою цівкою влийте розтоплене вершкове масло. Додайте суміш в опару. Потім всипте борошно та замісіть тісто. Залиште його підходити у теплому місці на 30 хв.
  3. Приготуйте начинку для язиків: подрібнену цибулю та слайси печериць обсмажте на суміші вершкового масла та олії. Додайте подрібнену петрушку, сіль, чорний мелений перець, перемішайте та зніміть з вогню.
  4. Відварені та почищені язики надріжте у верхній частині вздовж по центру на глибину 1 см. Потім зробіть посередині поздовжнього надрізу – поперечний надріз у два різних боки, щоб язики можна було розкрити.
  5. Готове тісто ще раз вимісіть, розкачайте в овал – на 10 см довший від язиків та ширший у 2,5 рази. Викладіть посередині овалу підготовлені язики, нафаршируйте їх грибною начинкою, а зверху змастіть сумішшю яблучного джему та хрону.
  6. Тісто по обидва боки від язиків наріжте під кутом 45˚ смужками шириною 3 см. Накрийте язики спочатку верхнім краєм тіста, а потім почергово вкрийте смужками з лівого та з правого боків. Заліпіть нижній край пирога, змастіть жовтком, збитим з ложкою води, та посипте насінням льону. Випікайте у духовці, розігрітій до 180˚С, 25 хв.
  7. Приготуйте соус: почистіть яблуко від шкірки та насіння, наріжте шматочками. Додайте журавлину, цукор, паличку кориці, духмяний перець горошком, зерна кардамону та червоне сухе вино. Варіть до м’якості яблук. Потім перетріть соус через сито.
  8. Наріжте готовий фарширований язик у яблучному тісті на порції та подавайте з соусом.

Дивіться: ТОП-10 страв з язика. Серія 2

Дивіться відеорецепт приготування язика по-марокканськи від Все буде смачно

Язик в яблучному тісті, фарширований грибами: відеорецепт

Video: Язик в яблучному тісті, фарширований грибами - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати язик в яблучному тісті, фарширований грибами - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт язика в яблучному тісті, фаршированого грибами
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)