Як приготувати грінки з помідорами, базиліком і беконом
Продукти для часникових грінок
1. Розігріваємо в сковороді олію
2. Викладаємо скибочки білого хліба й обсмажуємо з кожної сторониы
3. Готові грінки викладаємо на паперову серветку, щоб прибрати надлишки олії
ГОТУЄМО З НАМИ
Сирні грінки з яйцем
4. Дрібно рубаємо часник. З’єднуємо часник і оливкову олію
5. Змащуємо кожну грінку (з одного боку) часниковою олією
6. Кладемо на кожну часникову грінку кружок помідора
ГОТУЄМО З НАМИ
Брускетта з помідорами та сиром
7. Підсмажуємо бекон
8. Приправляємо все сіллю та перцем
9. Кладемо листок базиліку
10. Накриваємо пластинками бекону
Часникові грінки з томатом, смаженим беконом і базиліком готові!
ГОТОВИМ С НАМИ
Овощной бекон из баклажанов (видео)
Дякуємо за рецепт шеф-повару Олегу Старуну