Хрустящие палочки («Все буде добре») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Хрустящие палочки с кунжутом из пивного теста от эксперта шоу «Все буде добре» Игоря Мисевича
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мука 300 г
Светлое пиво125 мл
Кунжут3 ст.л.
Сахар1 ст.л.
Вода 50 г
Соль 1 ст.л.
Сливочное масло 100 г
Додати в список покупок

Муку растираем с маслом. Добавляем пиво и отправляем тесто на 60 минут в холодильник.
Затем тесто раскатываем в тонкий пласт, выкладываем на противень, застеленный пергаментом, смазываем смесью сахара и воды, присыпаем солью и кунжутом. Выпекаем в разогретой до 200° С духовке 20 минут.
Хрустящие палочки готовы!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Грибний жульєн від МастерШеф
Рогалики, фаршировані бринзою з кмином
Цибулеві кільця з кунжутом
Шашлик із крабових паличок у паніровці
Тарталетки — 5 простих рецептів
Холодець: рецепт приготування
Тушкована капуста: 5 домашніх рецептів
Частування для відьми (фоторецепт)
5 рецептів паштетів на будь-який смак
Тарталетки – 10 незвичайних рецептів
Суботні закуски: 5 простих рецептів
Жульен в лаваші
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Сосиски в тісті з 2 складових
Кекси із картопляного пюре з часниковими чипсами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо