Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Неймовірно смачний паштет з курки з пікантною яблучно-гірчичною ноткою. Він настільки простий у приготуванні, що з ним впорається навіть новачок. Рецепт паштету з курки з яблучно-гірчичним желе перевірений на кухні Smachno.ua

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яблучний сік (без м'якоті)1мл
Желатин1г
Куряча грудка4шт
Чорний перець горошком200шт
Лавровий лист10шт
Запашний перець2шт
Цибуля2шт
Зернова гірчиця3ст.л.
Вершкове масло2ст.л.
Суміш перцівза смаком
Соєвий соусза смаком
Розмарин чи чебрецьза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

рецепт покроково паштету з курки

Продукти для приготування закуски

рецепт покроково паштету з курки крок 1

рецепт покроково паштету з курки крок 1

1. Заливаємо курячу грудку водою, додаємо сіль, суміш перців, перець горошком, гілочку розмарину і лавровий лист

покроковий рецепт приготування паштету з курки крок 2

2. Відправляємо курку в розігріту до 200 градусів духовку і томимо 40-60 хвилин: м’ясо повинно стати дуже м’яким і легко розбиратися на волокна

як приготувати паштет з курки з яблучно-гірчичним желе покроково з фото крок 3

3. Заливаємо желатин невеликою кількістю яблучного соку і залишаємо, щоб він набряк

склад паштету з курки крок 4

4. Набряклий желатин з’єднуємо з яблучним соком і нагріваємо на маленькому вогні, щоб він повністю розчинився

Желатин не можна доводити до кипіння!

як приготувати паштет з курки крок 5

5. Готове куряче м’ясо перебиваємо в блендері разом із обсмаженою на вершковому маслі (2 ст.л.) цибулею з додаванням зелені розмарину

рецепт покроково паштету з курки крок 6

6. За смаком додаємо соєвий соус

покроковий рецепт приготування паштету з курки крок 7

покроковий рецепт приготування паштету з курки крок 7

7. Додаємо масло і збиваємо паштет до однорідної консистенції

як приготувати паштет з курки з яблучно-гірчичним желе покроково з фото крок 8

8. Желатиновий розчин змішуємо із зерновою гірчицею

склад паштету з курки крок 9

9. Розкладаємо паштет по формах і заливаємо зверху яблучно-гірчичним желе. Відправляємо на холод до застигання желе

Паштет можна розкласти по тарталеткам – тоді це буде готова закуска

Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе готовий!


Фото: Віталій Панін, Smachno.ua



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити