Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Неймовірно смачний паштет з курки з пікантною яблучно-гірчичною ноткою. Він настільки простий у приготуванні, що з ним впорається навіть новачок. Рецепт паштету з курки з яблучно-гірчичним желе перевірений на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яблучний сік (без м'якоті)1 мл
Желатин1 г
Куряча грудка4 шт
Чорний перець горошком200 шт
Лавровий лист10 шт
Запашний перець2 шт
Цибуля2 шт
Зернова гірчиця3 ст.л.
Вершкове масло2 ст.л.
Суміш перців за смаком
Соєвий соус за смаком
Розмарин чи чебрець за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

рецепт покроково паштету з курки

Продукти для приготування закуски

рецепт покроково паштету з курки крок 1

рецепт покроково паштету з курки крок 1

1. Заливаємо курячу грудку водою, додаємо сіль, суміш перців, перець горошком, гілочку розмарину і лавровий лист

покроковий рецепт приготування паштету з курки крок 2

2. Відправляємо курку в розігріту до 200 градусів духовку і томимо 40-60 хвилин: м’ясо повинно стати дуже м’яким і легко розбиратися на волокна

як приготувати паштет з курки з яблучно-гірчичним желе покроково з фото крок 3

3. Заливаємо желатин невеликою кількістю яблучного соку і залишаємо, щоб він набряк

склад паштету з курки крок 4

4. Набряклий желатин з’єднуємо з яблучним соком і нагріваємо на маленькому вогні, щоб він повністю розчинився

Желатин не можна доводити до кипіння!

як приготувати паштет з курки крок 5

5. Готове куряче м’ясо перебиваємо в блендері разом із обсмаженою на вершковому маслі (2 ст.л.) цибулею з додаванням зелені розмарину

рецепт покроково паштету з курки крок 6

6. За смаком додаємо соєвий соус

покроковий рецепт приготування паштету з курки крок 7

покроковий рецепт приготування паштету з курки крок 7

7. Додаємо масло і збиваємо паштет до однорідної консистенції

як приготувати паштет з курки з яблучно-гірчичним желе покроково з фото крок 8

8. Желатиновий розчин змішуємо із зерновою гірчицею

склад паштету з курки крок 9

9. Розкладаємо паштет по формах і заливаємо зверху яблучно-гірчичним желе. Відправляємо на холод до застигання желе

Паштет можна розкласти по тарталеткам – тоді це буде готова закуска

Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе готовий!


Фото: Віталій Панін, Smachno.ua

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром