Курячі крильця чилі зі сметанним соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Апетитні курячі крильця чилі можна приготувати вдома і вийдуть вони не гірше, ніж на мангалі!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Курячі крильця200г
Олія40г
Майонез50г
Сир рокфор15г
Сметана50г
Перець чиліза смаком
Сільза смаком

Курячі крильця чилі — покроковий рецепт

  1. Курячі крильця солимо, перчимо, додаємо олію, перемішуємо та маринуємо 15-30 хвилин
  2. Замариновані крильця нанизуємо на шпажки та обсмажуємо. Крильця можна також запекти в духовці
  3. Сметану, сир  та майонез перемішуємо та подаємо з цим соусом крильця

Читайте також: Куряче каррі зі шпинатом



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Рибний паштет від Алли Ковальчук (фоторецепт)
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити