«Взагалі форма це така штука, з якої краще не випадати», – сміється Карпа. Щоб завжди мати гарну фігуру, вона надаэ перевагу в раціоні овочам і білковій їжі – смачно, корисно і займає небагато часу на приготування.
Одна з фірмових страв, яку готує Карпа, називається стір-фрай. Його, залежно від настрою, Ірена робить із м’ясом (курка, телятина) або вегетаріанським. У приготуванні стір-фрай Карпа керується принципом «на око і на смак». Готується страва дуже швидко!
Як приготувати вегетаріанський стір-фрай
Стір-фрай можна їсти з рисом або ж як самостійну страву – як вам буде завгодно.
Мар’яна Прокволит
Готуймо з нами
Що приготувати з заморожених овочів: ТОП-5 оригінальних рецептів
Готуймо з нами
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)







