Салат олів’є: класичний рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Уявити Новий рік без олів'є складно, адже це, мабуть, найпопулярніший і улюблений багатьма салат, варіацій якого існує безліч. Ділимося класичним рецептом самого популярного новорічного салату!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати класичний салат олів’є

ІНГРЕДІЄНТИ

  • відварна картоплю – 4 штуки,
  • відварна морква – 2 штуки,
  • варена ковбаса “Докторська” (відварене куряче філе) – 500 г,
  • яйця вкруту – 4 штуки,
  • солоні (мариновані) огірки – 4 штуки,
  • консервований зелений горошок,
  • майонез,
  • зелень,
  • сіль за смаком.

 

Спосіб приготування:

  1. Відварену картоплю, моркву, яйця, ковбасу і огірки ріжемо невеликими кубиками
  2. З консервованого горошку зливаємо рідину і додаємо в салат
  3. Заправляємо олів’є домашнім майонезом, солимо, перемішуємо і викладаємо формою або вільно в глибокій або мілкій тарілці
  4. Ставимо салат олів’є в холодильник на кілька годин, щоб він просочився
  5. Подаємо салат олів’є на стіл холодним і прикрашеним зеленню

Можна поекспериментувати з подачею. Наприклад, викласти олів’є за допомогою форми за типом тар-тара, подати в тарталетці або на половинці вареного яйця

 

Читайте також: Олів’є з м’ясом і свіжими огірками



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Салат Мімоза: класичний рецепт
Манник
Телятина в каві
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?
Квашеная капуста: самая вкусная
“Шпикачки” свиные
Сардельки “Телячьи-индюшиные”
Задержки воды в организме


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити