Marmellata

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Борошно — 300 г
  • Масло — 60 г
  • Цукор — 100 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Варення — 200 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

1. Розігріти духову шафу до 180 градусів.

2. Насипати борошно, зробити заглиблення, висипати цукор, масло, влити яйця. Замісити тісто, замотати харчовою плівкою, залишити на 30 хв. у холодильнику.

3. Розкатати тісто, викласти у форму для випічки, змащену маслом.

4. Загорнути края тіста, обрізати залишки.

5. Із залишку тіста вирізати полоски, вилити джем у форму, зробити зверху сіточу. Загорути края пирога всередину форми.

6. Випікати протягом 35-40 хв.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Конкурс для мужчин на лучший рецепт к 8 марта
Бисквитный торт со сметанным кремом и персиками “Восторг”
Торт-фантазия на тему “Черного леса”
Пирожное “Лимонная нежность”
Чизкейк “Клубничная феерия”
Шашлык на сковороде
Салат и десерт
Яблучний зефір

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік