Домашній чізкейк без випічки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Якщо страва виглядає складно і вишукано, це не завжди означає, що потрібно звернути гори і оволодіти різноманітними кухарськими секретами, аби її приготувати. Ось цей чізкейк, наприклад, можна легко зробити вдома, і вийде він смачніший, ніж у багатьох кафе і кондитерських.

Інгредієнти:

350 г печива

120 г вершкового масла

1/3 склянки какао

250 г розм’якшеного вершкового сиру

1/3 склянки цукру

2 ч. л. екстракту ванілі

1 склянка сметани

250 г збитих вершків

1 ч. л. цукрової пудри

600 г вишневого варення

preview-650x341-98-1461145438

Спосіб приготування:

Подрібнити печиво у м’ясорубці, комбайні або блендером. Розтопити вершкове масло. Додати 3 ч. л. какао і розтоплене вершкове масло. Перемішати. Утрамбувати по периметру рознімної форми (20-26 см). Поставити до холодильника хвилин на 20, поки робиться крем.

У великій мисці збити вершковий сир і цукор до отримання однорідної маси. Додати сметану і ваніль, а потім влити збиті вершки.

Половину отриманої суміші викласти у форму та рівномірно розподілити. В іншу половину додати цукрову пудру і залишки какао. Акуратно викласти отриману масу поверх першого шару. Поставити до холодильника мінімум на 4 години.

Розрізати на частини. Полити кожен шматок вишневим варенням. За бажанням можна також прикрасити краї збитими вершками.

Джерело: AdMe.ru



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити