Торти без випікання: 7 смачних десертів з ягодами і фруктами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Щоб поласувати смачним десертом, не обов’язково довго місити тісто і стояти біля плити. Можна приготувати торти без випікання, додати свіжі літні фрукти з ягодами – і буде просто смакота! Десерти без випічки гарні тим, що швидко готуються, легко засвоюються і найголовніше – змушують гостей просити добавки…

Сирний чізкейк

Вам знадобляться:

500 г сиру
1 банка згущеного молока
10 г швидкорозчинного желатину
2/3 склянки води (або молока)
250 г пісочного печива
100 г вершкового масла
ягідний соус для подачі

ГОТУЄМО З НАМИ
Ягідний соус від Ігоря Місевича

Приготування:

Печиво за допомогою блендера перемолоти в крихту. Вершкове масло розтопити, змішати з печивом, розтерти до однорідної крихти. Дно форми для випічки діаметром 21 см застелити папером. Викласти основу для чізкейку, щільно утрамбовувавши крихту з печива по дну і стінкам форми.

Желатин розвести в 2/3 склянки води, залишити на 10 хвилин. Потім поставити чашку з желатином в гарячу воду і, постійно помішуючи, повністю розчинити желатин. Сир змішати зі згущеним молоком. В отриману сирну масу влити желатин і ретельно збити все разом.

Викласти сирну масу на основу з печива, розрівняти. Форму накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 3 години для застигання. При подачі полити ягідним соусом або варенням.

Шоколадно-банановий торт

Для основи:

100-200 г печива
50-100 г вершкового масла

Для начинки:

2-3 банана
400 мл сметана або натуральний йогурт
100 мл молока
6 ст. л. цукровий пісок
3 ст. л. какао або 80-100 г темного шоколаду
10 г желатину

ГОТУЄМО З НАМИ
Бананове морозиво з кефіру (Все буде добре, відео)

Приготування:

1. Желатин залити 100 мл води і залишити для набухання на час, вказаний на упаковці. Печиво поламати і покласти в чашу блендера або кухонного комбайна. Подрібнити його в крихту.

2. Вершкове масло розтопити, додати до крихти з печива і добре перемішати. Викласти масу на дно рознімної форми, розрівняти і добре утрамбувати. Прибрати в холодильник на 30 хвилин.

3. У каструлю налити молоко, додати цукровий пісок, набряклий желатин і какао. Нагрівати, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину. Не кип’ятити. Зняти з плити.

4. Додати сметану або натуральний йогурт. Перемішати.

5. Банани очистити від шкірки, розрізати навпіл і викласти на основу. Акуратно, не поспішаючи, залити зверху шоколадною масою.

6. Прибрати в холодильник мінімум на 3 години для застигання.

Фруктово-ягідний торт

Вам знадобляться:

300 г бісквіта
0,5 л. сметани
1 стакан цукор
3 ст. л. желатину
ягоди і фрукти (полуниця, банани, ківі і т. д.)

ГОТУЄМО З НАМИ
Десерти без випічки: ТОП-5 спокусливих літніх рецептів

Приготування:

1. Поламати корж на шматочки, відкласти.

2. Желатин залити 1/2 склянки холодної води і залишити на півгодини. Потім воду підігріти, щоб желатин повністю розчинився.

3. У цей час збити сметану і цукор і, помішуючи, поступово додати до них желатинову суміш. Дно глибокої миски вистелити харчовою плівкою (або пергаментом). Викласти шарами: фрукти/ягоди, потім шматочки бісквіта, знову шар ягід/фруктів і т. д.

4. Потім залити все сметанно-желатиновою сумішшю, приготованною раніше. Поставити фруктовий торт на 3-4 години в холодильник. Акуратно перевернути на велику тарілку і подавати.

Торт з арахісовим маслом

Вам знадобляться:

30 шоколадних печеньок
3/4 склянки цукру
6 ст. л. вершкове масло
1/2 л. кориці
100 г вершкового сиру
1/3 склянки арахісового масла
1 стакан збитих вершків

Приготування:

Подрібнити печиво в кухонному комбайні або вручну в поліетиленовому пакеті. Змішати печиво, розтоплене масло, 1/2 чашки цукру і корицю. Викласти цю суміш у форму, розподілити рівно по поверхні і прибрати на годину в холодильник. (Можна попередньо запекти протягом 7 хвилин в духовці). Збити арахісове масло, 1/4 чашки цукру, вершковий сир і вершки. Дістати корж з холодильника і викласти суміш на нього. Поставити в холодильник на 2-3 години. Прикрасити торт шоколадними цукерками або горіхами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Домашня солона карамель

Полуничний торт з крекерів

Вам знадобляться:

2 кг полуницы
500 г густих вершків
500 г крекерів
1 стакан цукру
50 г чорного шоколаду для прикраси
1 пакетик ванільного цукру

Приготування:

Полуницю відокремити від черешків, перебрати, добре промити проточною водою і залишити в друшляку, щоб стекла зайва вода. Після відкласти кілька ягід для прикраси торта, а решту порізати тонкими скибочками.

Вершки збити з цукром і ванільним цукром в густий крем. Розділити крекери на 4 рівні частини або на кілька частин за розміром страви, в якому буде готуватися торт.

У блюдо для приготування полуничного торта викласти перший шар крекерів, покрити збитими вершками, а на них викласти скибочки полуниці. Так повторити з усіма шарами. Верхній шар вершків прикрасити скибочками полуниці.

Шоколад поламати і розтопити в мікрохвильовій печі. Стежити за тим, щоб шоколад не закипів. Потім акуратно полити готовий полуничний торт з крекерів розтопленим шоколадом.

Молочне желе з шоколадом

Вам знадобляться:

750 г молока
150 г шоколаду
100 г цукрового піску
30 г желатину
ванілін за смаком

Приготування:

Замочити желатин в холодній кип’яченій воді в співвідношенні 1: 8 і залишити для набухання на 30-40 хвилин.

Шоколад натерти на крупній тертці і розчинити разом з цукром в гарячому молоці, ввести розчинений желатин, довести до кипіння, розлити у формочки й охолодити.

Перед подачею формочку з желе опустити на 1-3 секунди в гарячу воду, потім накрити тарілкою і перевернути, зняти формочку. Желе полити сиропом або прикрасити збитими вершками.

Рулет “Баунті”

Вам знадобляться:

200 г печива
100 мл води
20-100 г цукру (залежно від печива)
2 ст. л. какао
80 г кокосової стружки
80 г м’якого вершкового масла
60 г цукрової пудри

Приготування:

Печиво подрібнити в крихту, змішати з какао. У гарячій воді розчинити цукор, остудити. Потроху додавати воду в печиво і перемішувати, поки не вийде в’язке тісто. Кокосову стружку змішати з маслом і пудрою.

Масу з печива розкачати на харчовій плівці в прямокутник (не дуже товстий), зверху розподілити кокосову масу, згорнути рулетом і прибрати в морозилку на годину. Застиглий рулет порізати гострим ножем.

Як приготувати полунично-фісташковий торт

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

ГОТУЄМО З НАМИ
Морквяно-яблучний торт з вівсянки

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею