Як приготувати бефстроганов з яловичого серця? Думаєте, що це не так смачно як страва за класичним рецептом? Читайте покроковий рецепт бефстроганов з яловичого серця – готуйте, і переконайтеся, що це чудове страва.
Читайте також: Бограч: рецепт покроковий
Інгредієнти:
- яловиче серце – 600 г
- цибуля – 1шт.
- вершки (15%) – 125 мл
- коньяк – 60 мл
- вода – 250 мл
- борошно – 75 г
- олія – 60 мл
- сіль – 10 г
- чорний мелений перець – 3 г
Читайте також: Запечена яловичина у сметанному соусі
Спосіб приготування:
- Очищене і промите серце наріжте соломкою, запаніруйте у борошні з сіллю, потім струсіть залишки борошна у ситі.
- Обсмажте шматочки серця на олії впродовж 3 хв. Перекладіть у каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння.
- На пательню, де смажилося серце, додайте ще олії, обсмажте на ній подрібнену цибулю до золотавості. Додайте коньяк, смажте ще 1 хв. Перекладіть цибулю у каструлю до шматочків серця. Тушкуйте 1 год. Додайте вершки, сіль та перець, доведіть до кипіння, зніміть готову страву з вогню.
Video: Бефстроганов з яловичого серця: рецепт покроковий
Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ