Бефстроганов з яловичого серця: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати бефстроганов з яловичого серця? Думаєте, що це не так смачно як страва за класичним рецептом? Читайте покроковий рецепт бефстроганов з яловичого серця – готуйте, і переконайтеся, що це чудове страва.

Читайте також: Бограч: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 600 г
  • цибуля – 1шт.
  • вершки (15%) – 125 мл
  • коньяк – 60 мл
  • вода – 250 мл
  • борошно – 75 г
  • олія – 60 мл
  • сіль –  10 г
  • чорний мелений перець – 3 г

Читайте також: Запечена яловичина у сметанному соусі

Спосіб приготування:

  1. Очищене і промите серце наріжте соломкою, запаніруйте у борошні з сіллю, потім струсіть залишки борошна у ситі.
  2. Обсмажте шматочки серця на олії впродовж 3 хв. Перекладіть у каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння.
  3. На пательню, де смажилося серце, додайте ще олії, обсмажте на ній подрібнену цибулю до золотавості. Додайте коньяк, смажте ще 1 хв. Перекладіть цибулю у каструлю до шматочків серця. Тушкуйте 1 год. Додайте вершки, сіль та перець, доведіть до кипіння, зніміть готову страву з вогню.

Video: Бефстроганов з яловичого серця: рецепт покроковий

Як приготувати бефстроганов з яловичого серця? Думаєте, що це не смачно? Читайте покроковий рецепт бефстроганов з яловичого серця - готуйте, і переконайтеся, що це чудове страва

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити