Бограч: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Бограч — це угорський гуляш по-закарпатськи. Готують його з м’яса, солодкого перцю. помідорів, картоплі, меленої паприки та інших спецій. Приготувати страву можна і в домашніх умовах! Читайте рецепт як приготувати бограч, в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • копчена підчеревина – 150 г
  • свіже сало – 100 г
  • яловичина (пашина) – 500 г
  • свинина (грудинка) – 1 кг
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • болгарський перець – 3 шт.
  • картопля – 7 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • червоне сухе вино – 150 мл
  • часник – 5 зубчиків
  • петрушка – 3 гілочки
  • кріп – 3 гілочки
  • паприка – 6 г
  • мелений гострий червоний перець – 6 г
  • кмин – 6 г
  • сіль – 20 г
  • вода – 1,5 л

ГОТУЄМО З НАМИ
Гуцульський бануш від Ігоря Місевича. Частина 1 з 2

Спосіб приготування:

  1. Сало і копчену підчеревину наріжте кубиком. Обсмажте в розігрітому казані 5 хв., аби витопився жир. Додайте дрібно порізану цибулю і смажте її до прозорості. Потім додайте паприку, кмин, мелений червоний перець. Перемішайте.
  2. Наріжте великими кубиками свинячу грудинку та яловичу пашину. Додайте у казан та обсмажте до легкої скоринки. Посоліть, влийте воду, накрийте казан кришкою і залиште тушкуватися на 40 хв.
  3. Наріжте моркву кільцями, а болгарський перець дрібними кубиками. Покладіть у казан до м’яса. Наріжте великими шматочками почищену картоплю. Викладіть її у казан і тушкуйте страву ще 15 хв.
  4. Потім додайте подрібнені помідори та сухе червоне вино. Тушкуйте ще 10 хв. Покладіть розчавлені зубчики часнику, подрібнені кріп  та петрушку, перемішайте, зніміть з вогню.

Бограч – відеорецепт

Video: Бограч рецепт приготування страви

Як приготувати бограч. Рецепт приготування бограчу

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша