Бограч: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Бограч — це угорський гуляш по-закарпатськи. Готують його з м’яса, солодкого перцю. помідорів, картоплі, меленої паприки та інших спецій. Приготувати страву можна і в домашніх умовах! Читайте рецепт як приготувати бограч, в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • копчена підчеревина – 150 г
  • свіже сало – 100 г
  • яловичина (пашина) – 500 г
  • свинина (грудинка) – 1 кг
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • болгарський перець – 3 шт.
  • картопля – 7 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • червоне сухе вино – 150 мл
  • часник – 5 зубчиків
  • петрушка – 3 гілочки
  • кріп – 3 гілочки
  • паприка – 6 г
  • мелений гострий червоний перець – 6 г
  • кмин – 6 г
  • сіль – 20 г
  • вода – 1,5 л

ГОТУЄМО З НАМИ
Гуцульський бануш від Ігоря Місевича. Частина 1 з 2

Спосіб приготування:

  1. Сало і копчену підчеревину наріжте кубиком. Обсмажте в розігрітому казані 5 хв., аби витопився жир. Додайте дрібно порізану цибулю і смажте її до прозорості. Потім додайте паприку, кмин, мелений червоний перець. Перемішайте.
  2. Наріжте великими кубиками свинячу грудинку та яловичу пашину. Додайте у казан та обсмажте до легкої скоринки. Посоліть, влийте воду, накрийте казан кришкою і залиште тушкуватися на 40 хв.
  3. Наріжте моркву кільцями, а болгарський перець дрібними кубиками. Покладіть у казан до м’яса. Наріжте великими шматочками почищену картоплю. Викладіть її у казан і тушкуйте страву ще 15 хв.
  4. Потім додайте подрібнені помідори та сухе червоне вино. Тушкуйте ще 10 хв. Покладіть розчавлені зубчики часнику, подрібнені кріп  та петрушку, перемішайте, зніміть з вогню.

Бограч – відеорецепт

Video: Бограч рецепт приготування страви

Як приготувати бограч. Рецепт приготування бограчу

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти