Булгур з курячими серцями в їстівній тарілці: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Булгур з курячими серцями в їстівної тарілці – дуже незвичайна та смачна страва. Готові посперечатися – ви ніколи не їли нічого подібного. Їстівна тарілка, начинка з курячих сердець, булгура, овочів та спецій – такою стравою можна здивувати навіть найвигабигливіших гостей. Читайте як приготувати булгур з курячими серцями в їстівної тарілці в нашому матеріалі.

Читайте також: Курячі сердечка від Сергія Калініна

Інгредієнти:

Для тіста:

  • кукурудзяне борошно – 160 г
  • пшеничне борошно – 80 г
  • вода – 125 мл
  • олія – 20 мл
  • сіль – 5 г

 Для булгуру:

  • булгур – 200 г
  • курячі серця – 300 г
  • морква – 1 шт.
  • перець болгарський червоний – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • сметана (15%) – 40 мл
  • вода – 250 мл
  • олія – 40 мл
  • аніс – 2 шт.
  • паприка – 4 г
  • гвоздика мелена – 2 г
  • сіль  – 10 г

Читайте також: Фаршировані яловичі серця в апельсиновому соусі

Спосіб приготування:

  1. Очищені курячі серця розріжте навпіл, відваріть у підсоленій воді 20 хв. Зніміть з вогню. Бульйон не виливайте. Булгур залийте окропом, накрийте фольгою, залиште на 20 хв.
  2. Обсмажте 5 хв. на олії  натерту на дрібній терці моркву та чвертькільця цибулі. Додайте кубики болгарського перцю, смажте 3 хв. Помідори бланшуйте, зніміть шкірку, видаліть насіння, наріжте кубиком 5 мм. Додайте до овочів, смажте 3 хв.
  3. Перекладіть до овочів серця та набряклий булгур, влийте бульйон. Додайте сметану, паприку, аніс, мелену гвоздику та сіль. Готуйте 10 хв. під кришкою.
  4. Для тарілки з тіста – змішайте кукурудзяне та пшеничне борошно, сіль. Влийте воду, перемішайте. Додайте олію, замісіть тісто, зберіть у кулю, накрийте рушником, залиште на 30 хв. у теплому місці.
  5. Потім перекладіть тісто на дошку. Скатайте з нього ковбаску, розріжте на 5 частин. Кожен шматок тіста розкачайте у коржик. Краї обріжте по контуру тарілки. Обсмажте на сухій сковорідці по 1 хв. з кожного боку. Перекладіть на дошку, накрийте рушником.
  6. По колу роз´ємної форми викладіть 4 коржики з напуском, закриваючи дно і борти. По центру покладіть п´ятий коржик. Всередину викладіть начинку, вийміть зірочки анісу. Випікайте 15 хв. за температури 180°С. Дістаньте булгур в їстівній тарілці з форми.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів