Як приготувати фаршировані кабачки
Продукти, які потрібні для приготування фаршированих кабачків
ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачки з помідорами по-румунськи
1. Заливаємо булгур гарячою водою і даємо крупі набухнути.
2. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо її на розігрітій олії до золотистого кольору.
3. Нарізаємо кабачки впоперек шматочками завдовжки 8-10 см і виймаємо ложкою серединку, залишаючи дно, товщиною 1,5 см.
4. Змішуємо цибулю, курячий фарш і булгур.
5. Начиняємо фаршем кабачки.
ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачки со вкусом ананаса (видео)
6. Робимо соус: томатну пасту розводимо у воді і додаємо сметану.
Можна додати борошно в соус.
7. Додаємо в соус цукор, сіль і перець.
8. Заливаємо соусом кабачки, кладемо в соус м’якоть із кабачків.
9. Запікаємо кабачки в розігрітій до 200 ° С духовці 25-30 хвилин.
10. Під час запікання, час від часу, поливаємо кабачки соусом.
Фаршировані кабачки готові!