Реберця, фаршировані виноградом: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Реберця, фаршировані виноградом – надзвичайно смачна та незвична страва. Таке цікаве поєднання як м’ясо, виноград і французький соус на основі червоного вина точно прийдеться вам до смаку. Читайте покроковий рецепт реберець фаршированих виноградом в нашому матеріалі.

Читайте також: Теплий салат з реберець по-китайськи: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • виноград – 150 г
  • часник – 3 зубчики
  • петрушка – 5 гілочок
  • базилік – 5 гілочок
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г

Для французького соуса:

  • олія – 30 мл
  • цибуля шалот – 2 шт.
  • червоне сухе вино – 500 мл
  • вода – 175 мл
  • виноград – 150 г
  • вершкове масло – 40 г
  • борошно – 25 г
  • сіль – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • петрушка – 4 гілочки

Читайте також: Червоний каррі з реберцями: рецепт приготування

Спосіб приготування:

    1. На пласті реберець зробіть надрізи між кісточками, посоліть, поперчіть,  покладіть в розрізи листя базиліку та петрушки, слайси часнику та винограду. Зафіксуйте реберця ниткою, покладіть на деко з пергаментом, накрийте фольгою та запечіть у духовці впродовж 20 хв. за температури 180°C. Приберіть фольгу і поставте реберця в духовку ще на 40 хв.
    2. Для соусу – підсмажте на олії подрібнену цибулю шалот впродовж 7 хв. Додайте червоне сухе вино, воду та порізаний слайсами виноград. Протушкуйте 10 хв.
    3. Потім додайте, помішуючи, перетерте з борошном масло, проваріть 2 хв. і покладіть у соус подрібнену петрушку, сіль та чорний мелений перець. Готові реберця розріжте порційними шматочками, подавайте з соусом.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити