Реберця, фаршировані виноградом: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Реберця, фаршировані виноградом – надзвичайно смачна та незвична страва. Таке цікаве поєднання як м’ясо, виноград і французький соус на основі червоного вина точно прийдеться вам до смаку. Читайте покроковий рецепт реберець фаршированих виноградом в нашому матеріалі.

Читайте також: Теплий салат з реберець по-китайськи: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг
  • виноград – 150 г
  • часник – 3 зубчики
  • петрушка – 5 гілочок
  • базилік – 5 гілочок
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г

Для французького соуса:

  • олія – 30 мл
  • цибуля шалот – 2 шт.
  • червоне сухе вино – 500 мл
  • вода – 175 мл
  • виноград – 150 г
  • вершкове масло – 40 г
  • борошно – 25 г
  • сіль – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • петрушка – 4 гілочки

Читайте також: Червоний каррі з реберцями: рецепт приготування

Спосіб приготування:

    1. На пласті реберець зробіть надрізи між кісточками, посоліть, поперчіть,  покладіть в розрізи листя базиліку та петрушки, слайси часнику та винограду. Зафіксуйте реберця ниткою, покладіть на деко з пергаментом, накрийте фольгою та запечіть у духовці впродовж 20 хв. за температури 180°C. Приберіть фольгу і поставте реберця в духовку ще на 40 хв.
    2. Для соусу – підсмажте на олії подрібнену цибулю шалот впродовж 7 хв. Додайте червоне сухе вино, воду та порізаний слайсами виноград. Протушкуйте 10 хв.
    3. Потім додайте, помішуючи, перетерте з борошном масло, проваріть 2 хв. і покладіть у соус подрібнену петрушку, сіль та чорний мелений перець. Готові реберця розріжте порційними шматочками, подавайте з соусом.

Video: Реберця, фаршировані виноградом: рецепт покроково

Як приготувати реберця, фаршировані виноградом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею